Περίεργη εξαφάνιση οδηγού στην Ακράτα

0



Το αυτοκίνητό του βρέθηκε αργά τη νύχτα σταματημένο με αλαρμ στην άκρη της Εθνικής Οδού και εκείνος ήταν άφαντος

Ολοκληρώθηκαν για σήμερα δίχως αποτέλεσμα οι πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στην περιοχή της Ακράτας για τον εντοπισμό του οδηγού ενός αυτοκινήτου που βρέθηκε κλειδωμένο και με αναμμένα τα αλαρμ λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, στην άκρη του δρόμου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στο ύψος της Ακράτας.

Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι, επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγνοούμενου που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιατρός, ο οποίος φέρεται να τους είχε ενημερώσει πως ήθελε να πάει στην Ακράτα, φεύγοντας από την Αθήνα όπου και μένει.

Για την περίεργη αυτή εξαφάνιση επιστρατεύτηκε και η ΕΜΑΚ Πατρών, κλιμάκιο της οποίας ερεύνησε μέχρι που έπεσε το φως με ειδικό σκύλο-ανιχνευτή, την περιοχή και ειδικά τα δύσβατα σημεία της, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ και η Αστυνομία ερευνά εάν ο εξαφανισθείς ήταν μόνος του και αν είχε λόγους για να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια από μόνος του.
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περίεργη εξαφάνιση οδηγού στην Ακράτα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator