ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ

0



Ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο το έργο ανακατασκευής του περιβάλλοντος χώρου στο Πολύκεντρο Ξυλοκέριζας προϋπολογισμού 50.000 € από δημοτικούς πόρους.

Το έργο δημοπρατήθηκε το 2016 με έκπτωση 20%.

Έγινε ανάπλαση της υπάρχουσας μικρής πλατείας του Πολύκεντρου, διαμορφώθηκε εκ νέου και επεκτάθηκε το σταμπωτό δάπεδο της πλατείας με προσθήκη 440 μ2 , με την κατασκευή τοιχίων για την αντιστήριξη των πρανών λόγω κλίσης του εδάφους.

Επίσης διαμορφώθηκαν εκ νέου οι είσοδοι της πλατείας και τοποθετήθηκαν 4 φωτιστικά για τον καλύτερο φωτισμό της .

Με το έργο αυτό αναβαθμίστηκε ο περιβάλλων χώρος για την καλύτερη λειτουργία της, ιδίως κατά την πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων των συλλόγων και του Δήμου στον εν λόγω χώρο.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον την υλοποίηση του προγράμματός της σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων, παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες και την ολοκληρωτική σχεδόν περικοπή της ΣΑΤΑ, με αποκλειστικό μέλημα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των κατοίκων μας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator