ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Για πρώτη φορά σημαντική απόφαση για την υδροδότηση της Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Απόφαση με την οποία για πρώτη φορά γίνεται δεκτό ότι ο Δήμος Κορινθίων υδροδοτεί όλο τον Καλλικρατικό Δήμο δημοσιοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Δίνοντας σήμερα στη δημοσιότητα, για πρώτη φορά αυτή την θετική έκβαση της Αίτησης Θεραπεία που είχε καταθέσει ο Δήμος Κορινθίων για την Υδροδότηση της  πόλης της Κορίνθου, ευχαρίστησε για πρώτη φορά δημόσια τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ. Αντώνη Καραμανλή  αλλά και τον Αδερφό του Κωνσταντίνο Πνευματικό για ότι κάνουν για να έχει νερό ο Δήμος Κορινθίων στις Βρύσες μας από την Στυμφαλία.

Και ολοκληρώνοντας  έριξε και τα βέλη του προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νανόπουλο για το ερώτημα που είχε θέσει: τι κάνει ο αδερφός του?
 λέγοντας πως η πολιτική που ακολουθεί είναι μια επικίνδυνη πολιτική για τα συμφέροντα του Δήμου Κορινθίων, ακόμα και η Υδροδότηση της Κορίνθου ένα εκλεγεί ποτέ Δήμαρχος θα κινδυνεύσει …


ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Για πρώτη φορά σημαντική απόφαση για την υδροδότηση της Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator