Μουντζωθείτε, αλλά δεν φτάνει...

0



«Σιχαίνομαι να γράψω για τον Τσίπρα. Σι-χαί-νο-μαι, πώς να στο πω αλλιώς. Μας κορόιδεψε όλους.

-Να υποθέσω ότι τον ψήφισες;

Ναι, το ψήφισα.

-Και το μετάνιωσες;

Νομίζω ότι το μετάνιωσαν όλοι όσοι τον ψήφισαν. Όλοι όμως. «Πρώτη φορά Αριστερά» και κουραφέξαλα. Έξαλλοι είναι όλοι μαζί του. Δεν θές να τον χαστουκίσεις; Θέλεις, γιατί σε κορόιδεψε με τον πιο άγριο τρόπο. Μουντζώνομαι που τον πίστεψα, αλήθεια σου λέω. Μουντζώνομαι και με τα δυο χέρια!».

Είναι η συνέντευξη της ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, μιας ακόμη εκπροσώπου της… ελληνικής διανόησης και του πολιτισμού που «έκοψε το χέρι της» γιατί ψήφισε Τσίπρα. Κάθε μέρα κι από ένας καλλιτέχνης σιχαίνεται τον Τσίπρα και σιχτιρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή λέει τους κορόιδεψε. Βεβαίως, όλοι τονίζουν ότι δεν θα ψηφίσουν δεξιά διότι δεν μπορούν

αυτοί οι «αριστεροί» να το αντέξουν.

Οι «κοψοχέρηδες» λοιπόν της αριστερής διανόησης που κατάλαβαν την πλάνη και δεν θα ξαναστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Και βρίζουν τον Τσίπρα γιατί τους γέλασε, όπως και τόσοι Έλληνες που τώρα κατάλαβαν την τεράστια πολιτική απάτη.

Όμως, γιατί σιχαίνονται αυτόν που τους κορόϊδεψε και δεν σιχαίνονται τους εαυτούς τους που δέχθηκαν να τους κοροϊδέψει; Γιατί φταίει δηλαδή ο θύτης Αλέξης και δεν φταίνε όλοι αυτοί που ξεγελάστηκαν από τα καθρεφτάκια που τους μόστραρε;

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η… μαντάμ Σουσού, όπως την ξέρουν οι περισσότεροι θα έπρεπε να κάνει αυστηρή κριτική στον εαυτό της. Αν οι εκπρόσωποι των τεχνών και των γραμμάτων, αυτοί που έχουν μια σχετική μόρφωση, μπορούν να διαμορφώσουν μια άποψη και να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, ξεγελάστηκαν τόσο εύκολα, τι να πει ο κάθε κακόμοιρος αγράμματος Έλληνας που πίστεψε στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που τους πούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ;

Και τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή όλοι εμείς που υπήρξαμε θύματα της καταστροφικής μανίας του Αλέξη, επειδή η Σουσού και οι διάφορες… Σουσούδες του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης ή του τραγουδιού είδαν στο πρόσωπο του Τσίπρα τον μεγάλο ηγέτη;

Μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ξεγελάστηκε από τον άκρατο λαϊκισμό, από τις υποσχέσεις και τις επιταγές χωρίς αντίκρισμα, από το ψεύτικο προφίλ που παρουσίασε η αριστερά από το 2010 και μετά. Εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κρίση, πούλησε αντιμνημονιακή μπαρούφα, προκάλεσε χάος και κινητοποιήσεις και κέρδισε την εξουσία. Ο Τσίπρας και η παρέα του, όμως, οφείλουν την επιτυχία τους και στους προβεβλημένους ηθοποιούς, τραγουδιστές, «σοφούς» και «διανοούμενους» που στήριξαν την αριστερά με σθένος. Που σήκωναν τα κόκκινα γάντια στον αέρα ή που πλημμύριζαν τη χώρα με νότες στις συναυλίες διαμαρτυρίας κάθε τρεις και λίγο.

Αυτοί λοιπόν, άνθρωποι σαν την Παναγιωτοπούλου, τον Κραουνάκη, την Αλεξίου, τον Μαχαιρίτσα, τον Κότσιρα και τον κάθε άλλο που ξεγελάστηκε από τον Τσίπρα, δεν αξίζουν τον σεβασμό μας. Γιατί και οι ίδιοι είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Μουντζωθείτε, αλλά δεν φτάνει.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουντζωθείτε, αλλά δεν φτάνει..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator