ΝΑΥΠΛΙΟ: Τέσσερα χρόνια παραμύθια για τη "μαρίνα" από Περιφέρεια και Δήμο... Ξεπεράσαμε και το σενάριο της ταινίας "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός"...

0



Από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μάθαμε ότι προ ημερών έγινε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Κωστούρου και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσου Χειβιδόπουλου σχετικά με το ΣΔΙΤ για τη μαρίνα του Ναυπλίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι η δημιουργία της μαρίνας θα λειτουργήσει ευεργετικά στον κοινό στόχο Περιφέρειας και Δήμου για την ποιοτική αναβάθμιση του προφίλ του Ναυπλίου ως προορισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η στρατηγική που θα ακολουθηθεί ώστε το ΣΔΙΤ της μαρίνας Ναυπλίου να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αξιοποιήσει τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Πελοποννήσου και να ενισχύσει την περιφερειακή οικονομία της Πελοποννήσου.

Ξαναζεσταμένο φαγητό τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά...Τι νοστιμιά να έχει κύριοι Τατούλη, Κωστούρο, Χειβιδόπουλε...

Αν κάποιος ξένος είχε φύγει πριν τέσσερα χρόνια και είχε κάνει το λάθος να δώσει βάση στις ανακοινώσεις σας, και επέστρεφε τώρα, θα έμενε έκπληκτος που αντί να δει τη "μαρίνα", θα διάβαζε με σημερινή ημερομηνία τις ίδιες ανακοινώσεις που είχατε κάνει τότε...

Να θυμίσω τις ανακοινώσεις σας:

03/09/2013 Περιφέρεια

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, όπως καθορίστηκε, το έργο θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εντός του Σεπτεμβρίου θα καταρτιστεί ο φάκελος του έργου για να υπαχθεί στις διατάξεις ΣΔΙΤ, θα δημοπρατηθεί εντός του Οκτωβρίου και θα χρηματοδοτηθεί από το Jessica.

03/09/2013 Δήμος Ναυπλιέων

«Προχωράμε γοργά και για την κατασκευή της μαρίνας του Ναυπλίου ,πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο και το έχει ανάγκη ο τόπος μας καθώς θα αλλάξει την περιοχή. Η μαρίνα του Ναυπλίου θα δώσει ταυτότητα στο τουριστικό προϊόν της Αργολίδας, θα προσελκύει σε όλη τη διάρκεια του χρόνου τουρισμό μέσης και ανώτερης εισοδηματικής τάξης Τα οφέλη, είτε άμεσα είτε έμμεσα θα είναι μεγάλα» δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά τέτοιο "μπαλαμούτι" ούτε η Βασιλειάδου δεν το έφαγε, αν έχετε κάτι συγκεκριμένο ευχαρίστως να το ακούσουμε, όμως όχι άλλα θα ρε παιδιά... Μπουχτίσαμε...

Εγώ πάντως, ο ανυπόληπτος και εμπαθής Prefadoros, την πρόβλεψη μου την είχα κάνει από τότε, μόλις είδα και επτά Υπουργούς γύρω από το τραπέζι, το έκλαψα...

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014 Η Μαρίνα του Ναυπλίου παραδόθηκε και επίσημα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μην τρελαίνεστε από τη διαφήμιση και προβολή, όλοι από την Κυβέρνηση με τους επτά Υπουργούς, μέχρι τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο Ναυπλιέων έχουν λόγους να πανηγυρίζουν δήθεν για την απλή ένταξη ενός έργου σε διαδικασία ΣΔΙΤ, δηλαδή τίποτα στην ουσία.

Αυτό έγραφα σε μια από τις πολλές αναρτήσεις μου.

Τώρα, τι να προσθέσω;

Prefadoros

Υ.Γ. Και προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, όπως έχω τοποθετηθεί πολλές φορές, είμαι κατά της φαραωνικής "μαρίνας" που προβλέπουν τα σχέδια... Και μακάρι να μην προχωρήσει η κατασκευή της ποτέ... Είμαι υπέρ της άλλης λύσης που οι ηγεμόνες μας, ούτε καν συζητούν...
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΠΛΙΟ: Τέσσερα χρόνια παραμύθια για τη "μαρίνα" από Περιφέρεια και Δήμο... Ξεπεράσαμε και το σενάριο της ταινίας "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός"..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator