Ελλάδα 2017! Προσέλαβαν "σκουπίδια" να μαζεύουν τα σκουπίδια...

0Στην Ελλάδα της εξαθλίωσης και της πείνας, το έτος 2017 έχουμε τους ΠΟΕ - ΟΤΑ οι οποίοι θέλουν μόνιμες θέσεις για τους φίλους, αδερφούς, ξαδέρφους κλπ που έβαλαν στο δημόσιο με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Εκμεταλεύονται τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού για να διεκδικήσουν δήθεν δικαιώματα. Ποιοι? Οι ΠΟΕ - ΟΤΑ, που ο καλύτερος απο αυτούς εχει 5 δόντια, αντι να λένε ευχαριστώ το θεό που έχουν δουλεία, παίζουν με τη τύχη τους. Με μια κυβέρνηση που κοιμάται του καλού καιρού και το μόνο που ξέρει είναι να κόβει συντάξεις, κάθετε και χαϊδεύει τους τεμπέληδες. Η λύση είναι μία όσο σκληρή και αν ακούγεται.. Επίταξη εργασίας... και διάλογος απο Σεπτέμβρη... Και σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπιτάκι του.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελλάδα 2017! Προσέλαβαν "σκουπίδια" να μαζεύουν τα σκουπίδια..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator