ΚΙΑΤΟ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 24 & 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

0ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ 24 & 25 ΙΟΥΝΙΟΥ .ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΥΩΝΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΚΩΝΗ .ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΥΣ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ  ΣΙΚΥΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ  ΄΄ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ΄΄ ΚΑΙ  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΑΤΟΥ .
Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 24 & 25 ΙΟΥΝΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator