Απάντηση του Νίκου Ζαχαρόπουλου στον "ΠΕΛΟΨ 1926"

0


-Διάβασα στα μέσα ενημέρωσης ένα κείμενο (σ.σ. δείτε εδώ) που φέρεται ότι έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ως ομάδα του Πέλοπα.

-Είμαι βέβαιος ότι το κείμενο αυτό δεν εκφράζει συνολικά τη διοίκηση του Πέλοπα, αλλά κάποια άτομα που δεν σέβονται το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας και τους χιλιάδες φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα ηθικά και υλικά από το υστέρημά τους.

-Τα δικά μου τα ερωτήματα, είχαν αποδέκτες τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων και τον Σταματόπουλο και όχι φυσικά την ομάδα του Πέλοπα.

-Με λίγα λόγια ζήτησα από τη Δημοτική αρχή να ενημερώσει τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων, που είναι και οι ιδιοκτήτες του Σταδίου, σχετικά με την ανάθεση ανακατασκευής του χλοοτάπητα στη Δημοτικό Στάδιο της πόλης του Κιάτου. Πόσο θα κοστίσει το έργο, σε ποιόν εργολάβο έγινε η ανάθεση ανακατασκευής και αν υπήρξε διαγωνισμός, με προσφορές ή απ ευθείας ανάθεση, εκτέλεσης του έργου κ.α.στοιχεία.

- Δηλαδή, κατά τη γνώμη τους, δε πρέπει να γνωρίζουν οι Δημότες μας, αυτοί που πληρώνουν από το υστέρημά τους, αν τα χρήματά τους διαχειρίζονται με διαφάνεια;

-Αναρωτιέμαι, από το περιεχόμενο του κειμένου, από πότε οι συντάκτες του κειμένου ανάλαβαν το γραφείο τύπου του Σταματόπουλου και απαντούν αντί αυτού.

-Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΕΛΟΠΑ Κιάτου, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας και της ταυτότητας της πόλης του Κιάτου και τη περιοχής του Δήμου Σικυωνίων και οφείλουμε όλοι να την αγαπάμε, να τη προστατεύουμε, να την σεβόμαστε και να τη στηρίζουμε.

-Διαχρονικά φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας του ΠΕΛΟΠΑ μεγάλοι παίκτες, ντόπιοι και ξένοι. Όλοι μαζί, με την ηθική και υλική συμπαράσταση των προέδρων, των διοικήσεων των φιλάθλων, έφθασαν την ομάδα μέχρι τη Β Εθνική κατηγορία και έγινε το καμάρι της πόλης και της περιοχής.

-Το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, όπως προανέφερα, είναι περιουσία του Δήμου Σικυωνίων, δηλαδή των Δημοτών, οι οποίοι και πληρώνουν από το υστέρημά τους τη συντήρησή του και όλες τις εργασίες που γίνονται σ αυτό.

--Όλες σχεδόν οι ομάδες της πόλης και της περιοχής , όπως ο Πέλοπας, το χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους. Επίσης φιλοξενεί κατά καιρούς κ.α. αθλήματα και εκδηλώσεις.

-Βέβαια όλοι συμφωνούμε, τώρα που ο ΠΕΛΟΠΑΣ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της [Γ] Εθνικής κατηγορίας, να γίνει η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου, αλλά με πλήρη οικονομική διαφάνεια.

-Σε κάθε περίπτωση, σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που συμπολίτες μας στερούνται ακόμα και τα στοιχειώδη μέσα για να ζήσουν, θα παρακολουθήσουμε όλα τα θέματα που σχετίζονται με αναθέσεις έργων-μελετών και προμηθειών στη περιοχή, από τη Δημοτική αρχή , για να γνωρίζουν οι Δημότες μας αν τα χρήματά τους διαχειρίζονται με πλήρη διαφάνεια.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση του Νίκου Ζαχαρόπουλου στον "ΠΕΛΟΨ 1926""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator