ΠΕΛΟΨ 1926: Απάντηση προς τον κ. Ζαχαρόπουλο Νικόλαο

0Σε ανάρτηση του στον τύπο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έγινε η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Κιάτου .

Εμείς σαν ομάδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή για την άμεση ανταπόκριση και εκτέλεση του αιτήματος μας για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Η μελέτη και οι εργασίες στο στάδιο έγιναν από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο κατασκευής χλοοτάπητα για ποδοσφαιρικά γήπεδα με έργα σε όλη την Ελλάδα ,οι διαπραγματεύσεις του τελικού τιμήματος έγιναν παρούσας και της διοίκησης του Πέλοπα .
Ήταν μεγάλη ανάγκη ο χλοοτάπητας να αντικατασταθεί αμέσως λόγω του ότι το πρωτάθλημα αρχίζει τον Σεμπτέμβριο και χρειάζεται χρόνος μέχρι το χορτάρι να γίνει έτοιμο για τα παιχνίδια .
Είναι σίγουρο ότι αν ακολουθείτο η διαδικασία που περιγράφετε το γήπεδο δεν θα ήταν έτοιμο ούτε σε ένα χρόνο.

κ Ζαχαρόπουλε αναζητήστε αλλού σκάνδαλα αν υπάρχουν και τα πολιτικά σας παιχνίδια να τα κάνετε αλλού και όχι στο όνομα και τις πλάτες της ομάδας του ΠΕΛΟΨ 1926 .
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΛΟΨ 1926: Απάντηση προς τον κ. Ζαχαρόπουλο Νικόλαο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator