ΙΣΩΜΑ: Ο Άδωνης παρεμβαίνει στην «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ1 - ΒΙΝΤΕΟ

0Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, η κυρία Έρικα Βαλλιάνου, παίρνει και διαβάζει ανακοίνωση του Κοντονή χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για την υπόθεση, χωρίς να έχει καν την περιέργεια να διαβάσει το συνοδευτικό του φακέλλου από τον εισαγγελέα. Ο Άδωνις την εξευτέλισε επαγγελματικώς. Τα άλλα μπουμπούκια της Αίθουσας Σύνταξης, τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΩΜΑ: Ο Άδωνης παρεμβαίνει στην «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ1 - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator