Η νέα εκπληκτική εμφάνιση της Κατερίνας Σολδάτου στη γέφυρα του Ισθμού στα πλαίσια του «Greece Has Soul»

0


Η νέα εκπληκτική performance της Κατερίνας Σολδάτου στα πλαίσια του «Greece Has Soul» με το φακό της Valerie Gache.

Η εκπαιδεύτρια, χορογράφος και performer εναέριου χορού χόρεψε για 2η φορά, στις 30 Μαΐου στον Ισθμό της Κορίνθου, έναν χώρο ορόσημο, λόγω της μεγάλης του ιστορίας, και της θέσης τους, αποτελώντας στρατηγικό σημείο από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΙΟΥ
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η νέα εκπληκτική εμφάνιση της Κατερίνας Σολδάτου στη γέφυρα του Ισθμού στα πλαίσια του «Greece Has Soul»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator