Νίκησε η δημοκρατία!...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Απ' την μιά η "ανακούφιση" για την εκλογή του γάλλου "Ποταμιού" Μακρόν, απ' την άλλη η συνεχιζόμενη και εντεινόμενη συστημική παπαριά, τού "πώς θα περιορίσουμε την εξάπλωση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη", έχουν κλείσει σήμερα (και θα εξακολουθήσει για πολλές μέρες) σαν μέγγενη την σκέψη και το μυαλό εκατομμυρίων πολιτών της Ευρώπης, που δέχονται παθητικά όλη αυτή την προπαγάνδα της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης.

Και δώστου "think tanks", και δώστου "ομάδες προβληματισμού"...
Και άντε και βαρύγδουπες δηλώσεις πολιτικών...
Και από κοντά όλη η προσκυνημένη "πνευματική κοινότητα",
Και όλος ο θίασος επί σκηνής...
Για να κρύψουν μία και μοναδική αλήθεια:
Πως ο πατέρας του νεοναζισμού και της ανόδου της ακροδεξιάς, όχι μόνον στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια, είναι το ίδιο το σύστημα. Αυτό. Το νεοφιλελεύθερο.

Αυτό που με την απόλυτη θεοποίηση του κέρδους μέσω της τραπεζοκρατίας εις βάρος κάθε έννοιας ουμανισμού, έχει φέρει τους πολίτες ανά τον κόσμο σε θέση δυνητικής εξαθλίωσης, όπου ο αγώνας και το άγχος της επιβίωσης οδηγούν τις κοινωνίες σε λάθος μονοπάτια.
Μονοπάτια που το σύστημα επιτρέπει να φαρδύνουν και να γίνουν κατηφορικά, βάζοντας απλώς σαν ανάχωμα κάπου στην πορεία τους ένα δικό του ανδρείκελο, να πέσει απάνω του το πόπολο, να σπάσει εκεί τα μούτρα του, και να πεί και "ευχαριστώ" από πάνω.

Στην χώρα μας ο συστημικότερος του συστήματος πινόκιο-πρωθυπουργός πανηγυρίζει από χθες.
Σου λέει "βρέθηκε κι άλλο τσιράκι των γερμανών και των τραπεζών, δεν θα δείχνουν μόνον εμένα!".
Και δώστου πανηγύρια και "η δημοκρατία νίκησε"(!).
Δημοκρατία τύπου "αλλάζουμε το 62% ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, σε μία βδομάδα, με το έτσι θέλω, σε ΝΑΙ σε όλα".
Επίσης σου λέει: "Με κάτι τέτοια ψευτοδιλλήματα τύπου "νεοφιλελευθερισμός ή ακροδεξιά", υπάρχει περίπτωση να κερδίσω και τις επόμενες εκλογές. Εγώ θα λέω "δεξιά ή πρώτη φορά αριστερά;". Σιγά μη καταλάβουν πως είναι το ίδιο πράγμα!"

Εμείς εδώ έχουμε το αριστερό μνημόνιο το τρίτο το μακρύτερο.
Στην Γαλλία έχουν τον τραπεζίτη τον Μακρό(ν)τερο.
Όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκησε η δημοκρατία!..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator