ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ: Το φαινόμενο με τις μέδουσες - Από τι δημιουργούνται και πως μεταφέρονται σε μία περιοχή

0Ένα θέμα που απασχόλησε την περσινή καλοκαιρινή περίοδο τους λουόμενους σε όλη την Κορινθία ήταν η εμφάνιση των μεδουσών. Πολλά περιστατικά από τσιμπήματα σε λουόμενους κατέληξαν στο νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας της Κορινθίας.

Είναι ένα θέμα που προβληματίζει τους λουόμενους ενόψει και της φετινής καλοκαιρινής περιόδου! Μέχρι τώρα πάντως δεν έχουν παρατηρηθεί από τους λουόμενους (όσοι ξεκίνησαν νωρίς τα μπάνια) μέδουσες στον Κορινθιακό. Το αποτέλεσμα θα φανεί και κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Το θέμα απασχολεί σοβαρά και τον ΣΠΟΑΚ που κάνει ημερίδες …κτλ! Έχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς την παρακάτω ανακοίνωση του ΣΠΟΑΚ για το φαινόμενο των μεδουσών, από τι δημιουργούνται, πως μεταφέρονται σε μία περιοχή και πόση είναι η περίοδος διατήρησης του φαινομένου!

Δείτε την ανακοίνωση από τον ΣΠΟΑΚ «Ο ΑΡΙΩΝ»:

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ: Το φαινόμενο με τις μέδουσες - Από τι δημιουργούνται και πως μεταφέρονται σε μία περιοχή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator