Αντιγερμανική πλειοψηφία

0Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μια μηχανή, ένα νεοταξικό πολιτικό εργαλείο, που χρησιμεύει για την προώθηση της κυριαρχίας της γερμανικής ελίτ στην Ευρώπη, για την αλλαγή του πολιτισμικού χαρακτήρα της γηραιάς ηπείρου και τον εξισλαμισμό της, αλλά και για την εξαθλίωση των γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι, αντί για κανονική εργασία με αξιοπρεπή μισθό, θα λαμβάνουν, για εξοντωτική... ημιαπασχόληση, χαρτζιλίκια και επιδόματα.

Γερμανία, Ισλάμ, φτώχεια. Με αυτές τις τρεις λέξεις συνοψίζεται το ευρωπαϊκό όραμα, το οποίο ταΐζει εκείνους που το υπερασπίζονται, πείθοντας τα θύματα των παγκοσμιοποιητικών σχεδιασμών ότι ευνοούνται από την περιθωριοποίηση και τον εξανδραποδισμό τους.

Η συντριπτική πλειονότητα των εθνικά ευαίσθητων και υπερήφανων Ευρωπαίων το αισθάνεται και οι Γάλλοι δείχνουν να το αντιλαμβάνονται πλήρως. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν και τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών και οι προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων - εκ των οποίων οι περισσότεροι δήλωναν την πρόθεσή τους να περιορίσουν ή και να μηδενίσουν την επιρροή της Ευρωπαϊκής Ενωσης (δηλαδή της Γερμανίας) στην πατρίδα τους.

Στον «τελικό» για την προεδρία προκρίθηκαν ένας «συνειδητός Ευρωπαίος», ο Εμανουέλ Μακρόν, και η εθνικίστρια, ηγέτιδα μορφή του γαλλικού πατριωτισμού και αντιγερμανισμού Μαρίν Λεπέν. Οι ηττημένοι μπορεί να νιώθουν αρκετά μεγάλη και συνάμα αδικαιολόγητη πολιτική αυταρέσκεια και αυτοπεποίθηση και να υποβάλλουν την ιδέα στους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τον Μακρόν «για να μη βγει η Λεπέν».

Ωστόσο, ο καταποντισμός των παραδοσιακών κομματικών σχημάτων και το αίσθημα χειραφέτησης από την «πολιτική γραμμή» που δείχνουν να έχουν αναπτύξει οι Γάλλοι ψηφοφόροι μπορεί να αποτελέσει τη σχάσιμη ύλη για την αναπόφευκτη έκρηξη, που όλοι αναμένουν.

Οι υπάλληλοι του Βερολίνου, είτε γαλλόφωνοι είτε ελληνόφωνοι είτε ιταλόφωνοι, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Το μέγα ζήτημα είναι πως έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή κοινωνική, αντιγερμανική και εθνοκεντρική πλειοψηφία και στην Ευρώπη και στο σύνολο του δυτικού κόσμου, όπως απέδειξαν και η εκλογή Τραμπ και το Brexit. Οταν αποφασίσει να εκδηλωθεί αυτή η κοινωνική πλειοψηφία, δεν θα μπορέσουν να τη σταματήσουν οι εκατομμυριούχοι τηλεαστέρες και οι πολιτικοί.

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αντιγερμανική πλειοψηφία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator