46 πληρώματα αγωνίζονται στο Hellenic Regularity Rally - ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

0


Δύο 24ωρα απομένουν μέχρι την Εκκίνηση του διεθνούς Hellenic Regularity Rally, το οποίο θα συμμετάσχουν 46 πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής μεταξύ 1960 και 1988.

Οκτώ αγωνιζόμενοι από το εξωτερικό και ογδόντα-τέσσερεις από την Ελλάδα αναμένουν την τελετή εκκίνησης, η οποία θα διοργανωθεί σε ένα χαρακτηριστικό σημείο για τη χώρα μας, στην (παλαιά) Γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, η οποία ενώνει την Στερεά Ελλάδα με την Πελοπόννησο. Αξίζει να σημειωθεί πως το το Hellenic Regularity Rally, όντας ο 3ος γύρος του Επάθλου των Ιστορικών Regularity Ράλλυ της FIA, έχει την τιμή να φιλοξενεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης για το 2016 Christian Crucifix - Joseph Lambert, καθώς και τον Θεμιστοκλή Κονταράτο, που ήταν 6ος στο περσινό Ευρωπαϊκό Έπαθλο, ενώ βρίσκεται στη 2η θέση φέτος, πίσω από τον Crucifix (μετά από 2 αγώνες).

Το «τεχνητό νησί» της Πελοποννήσου θα φιλοξενήσει την πρώτη ημέρα του αγώνα (6 Μαΐου), του οποίου η διαδρομή των 252 χλμ. δεν παραλείπει να επισκεφθεί χαρακτηριστικά σημεία τις ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσης της ελληνικής γης, όπως οι Μυκήνες και η Επίδαυρος. Από το Κέντρο του αγώνα, το πολυτελές ξενοδοχείο Poseidon Resort, εκκινεί την Κυριακή το πρωί η δεύτερη ημέρα του αγώνα, η οποία προσθέτει άλλα 88 χλμ. στο σύνολο της διαδρομής και εξελίσσεται στο ανατολικά άκρο του νομού Κορινθίας με ανασυγκρότηση στο Ηραίον και την μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης. Εν τέλει, στις 13:30 της Κυριακής 7 Μαΐου, όσοι ικανοί και τυχεροί «επιζήσουν» μέσα στις συνολικά 19 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα, θα γευτούν τη χαρά του τερματισμού στους Καταρράκτες Λουτρακίου, την πόλη φιλοξενεί τη διοργάνωση.


Περισσότερες πληροφορίες: www.regularity.rallyofgreece.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "46 πληρώματα αγωνίζονται στο Hellenic Regularity Rally - ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator