Δήμαρχοι θέλουν τον Νίκο Ταγαρά για περιφερειάρχη...!

0



Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλη περιμένει απτον Φλαμπουράρη να του δώσει τις τελικές υπογραφές για τα σκουπίδια και μετά θα αρχίσει το προγκρόμ εναντίον ων δήμων που δεν συνθηκολόγησαν μαζί του.

Αυτό αναμένεται απο μέρα σε μέρα

Ομως η πολιτική κατάσταση στην Πελοπόννησο είναι δραματική.

Οι σχέσεις Τατούλη και δημάρχων ιδιαίτερα των ων πόλεων είναι σχεδόν επιθετικές και παρά τις βερμπαλιστικές κατά καιρούς εξαγγελίες του περιφερειάρχη πολύ λίγα πράγματα προχωρούν.

Στην τοπική αυτοοίκηση υπάρχει έντονος προβληματισμός και ι δήμαρχοι σκέπτονται το μέλλον της περιφέρειας αλλα και των τοπικών οικογενειών

Ηδη έχει αρχίσει και κερδίζει έδαφος , η πρόταση που έχει βρεί ευρεία ανταπόκριση δημάρχου να επιστρατευτεί ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαράς για την περιφέρεια υποστηριζόμενος απο ευρύτερες ολιτικές δυνάμεις.

Θεωρούν ότι ο Νίκος Ταγαράς που ως υπουργός σε ελάχιστο χρόνο έλυσε προβλήματα 60 χρόνων είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει την Πελοπόννησο και θα την βγάλει μπροστά.

Με δεδομένο μάλιστα το ευγενές του χαρακτήρα του αλλα και τους ήπιους τόνους με τους οποίους πολιτεύεται , οι δήμαρχοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία που θα βγάλει την περιφέρεια απο το τέλμα.

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και σε ένα τέτοιο ακόμα και εν ενεργεία δήμαρχοι σήμερα θα κατέβαιναν μαζί του ως αντιπεριφερειάρχες.

Ηδη έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα, ακόμα και για την Κορινθία.

Εν καιρώ όμως τα ονόματα και οι προτάσεις.

Μία τέτοια κίνηση δεν ανατρέπει απλά τα δεδομένα αλλά κάνει απαγορευτική κάθε σκέψη του Πέτρου Τατούλη να διεκδικήσει για τρίτη φορά την περιφέρεια.

Ο Νίκος Ταγαράς αποτελεί για όλους πρόσωπο εγγύηση και αποτελεσματικότητας.

Γ.Λ.
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμαρχοι θέλουν τον Νίκο Ταγαρά για περιφερειάρχη...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator