Όταν ο Μητσοτάκης μιλούσε για λιτότητα γιατί αρνήθηκε να μοιράζει δανεικά τον έριξαν - ΒΙΝΤΕΟ

0Αυτο είναι το βίντεο που δείχνει πόσο μπροστά ηταν οι θέσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Δεν έγλυφε αυτιά έλεγε αλήθειες που δεν άρεσαν ,δεν δέχτηκε να μοιράσει δανεικό χρήμα ειδε που παμε πήγε να στρέψει το καράβι και τον έριξαν. 2 Χρονιά στα 40 της μεταπολίτευσης πήγε να γίνει μια φιλελεύθερη στροφή στην χώρα μας και τον έριξε το κρατικοδίαιτο πελατειακό κράτος σε συνδιαπλοκή με την αναρχοαυτόνομη μονοπωλιακή οικογενειοκρατία της Ελλάδας. Ο Εφιάλτης της Ελλάδας ο Ανδρέας Παπανδρέου ειχε το θράσος να πει εφιάλτη τον Μητσοτάκη..ο απόλυτος σουρεαλισμός .


Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Μητσοτάκης μιλούσε για λιτότητα γιατί αρνήθηκε να μοιράζει δανεικά τον έριξαν - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator