Εθνικό έγκλημα η ελεύθερη είσοδος και παραμονή «προσφύγων» στα νησιά του Αιγαίου

0Καμμένε και αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων
πάρτε αμέσως τους μουσουλμάνους από τα νησιά μας

Η συνειδητή έκθεση της χώρας σε εθνικούς κινδύνους αποτελεί «εσχάτη προδοσία»
Ενώ η κυβέρνηση προστατεύει τους «πρόσφυγες» τίθεται το ερώτημα:
«Ποιος θα προστατεύσει τους Έλληνες και την Ελλάδα από την κυβέρνηση»;

Όλοι οι Έλληνες πλέον γνωρίζουμε ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ίσως και στην Κύπρο.
Από τη στιγμή που ο Ρ.Τ. Ερντογάν αμφισβήτησε τη συνθήκη της Λωζάνης, αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε προεμπόλεμη κατάσταση, ή καλύτερα να πούμε σε εμπόλεμη που δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί. Είναι θέμα ολίγου χρόνου να προετοιμαστούν πλήρως οι Τούρκοι και να μας επιτεθούν, με όχι μικρή πιθανότητα νίκης επί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτήν την πιθανότητα την ενισχύει σημαντικά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, με το πρόσχημα της προσφυγικής ιδιότητας. Ένα ψευδές πρόσχημα, επειδή ως προς την Ελλάδα, κανείς δεν έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα, ούτε καν οι Σύριοι. Πρόσφυγες θεωρούνται οι Σύριοι, που στην πατρίδα τους πραγματικά μαίνεται ο πόλεμος, μόνον στην πρώτη χώρα εισόδου τους, την Τουρκία.

Δηλαδή διατηρεί έναν εν δυνάμει εχθρικό στρατό στην πιο ευαίσθητη περιοχή της χώρας. Αν οι Τούρκοι μπορέσουν να αποβιβάσουν στρατό σε Χίο και Λέσβο, το πρώτο επόμενο βήμα που θα κάνουν είναι να ελευθερώσουν και να οπλίσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Και τότε “ποιος είδε το Χάρο και δεν τον φοβήθηκε” και για το στρατό και για τον άμαχο πληθυσμό.

Εκπονούν οι αρχηγοί των Ε.Δ. της Ελλάδος σχέδια άμυνας έναντι των τουρκικών Ε.Δ., αλλά ουδέν πράττουν για το εσωτερικό εν δυνάμει εχθρικό στράτευμα. Και παρότι ίσως ο Καμμένος φιλότιμα προσπαθεί ώστε να οργανωθεί μια σωστή άμυνα, η κυβέρνηση διά του “φιλάνθρωπου” κυρίου Μουζάλα, υποσκάπτει την ασφάλεια της χώρας και την άμυνά της.

Κύριοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μέρος ενός επαρκούς σχεδίου άμυνας το να εκκενωθούν αμέσως τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και αυτοί να μεταφερθούν κατά μήκος του άξονα της Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Όχι κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Και είναι μέρος ενός επαρκούς σχεδίου άμυνας να μην επιτραπεί πλέον η απόβαση ούτε ενός μουσουλμάνου στα νησιά μας.

Απαιτείστε τα από την κυβέρνηση γιατί ο λαός, αν κατακτηθεί μέρος της πατρίδος μας, το δικό σας κεφάλι θα απαιτήσει πρώτα και μετά θα πάρει τα άλλα συνυπεύθυνα. Οι ίδιοι οι κατώτεροι αξιωματικοί, αν δουν ότι αποδεκατίζεται ο ανθός των παλικαριών μας αλλά και οι ίδιοι, θα αντιδράσουν, ποιος ξέρει πώς. Κι ένας πόλεμος σίγουρα χάνεται αν το ηθικό πέσει και το στράτευμα διασπαστεί, πραγματικά ή ψυχολογικά. Πώς να υπακούει το στράτευμα σε μια ηγεσία ανίκανη να προβλέψει επικίνδυνες καταστάσεις και να το προστατεύσει από μια άδικη ήττα και μια άδικη σφαγή;

Κύριε Καμμένε, δεν αρκούν οι προσπάθειές σου, αν δεν απαιτήσεις από την κυβέρνηση να δηλώσει στην Ε.Ε. ότι η Ελλάδα, μετά την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης από την Τουρκία βρίσκεται σε (προ)εμπόλεμη κατάσταση. Συνεπώς δε θα επιτρέψει την είσοδο ούτε ενός ακόμα μουσουλμάνου σε ελληνικό έδαφος. Η Ουγγαρία και άλλες χώρες το πράττουν, χωρίς να βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου και μάλιστα με μουσουλμανική χώρα. Πρέπει να υπάρξει προειδοποίηση ότι κάθε προσπάθεια απόβασης μεταναστών θα παρεμποδίζεται ακόμα και με τη χρήση όπλων.

Απάνθρωπο; Όχι. Γιατί το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα σκοτωθούν αν γίνει πόλεμος. Και αυτοί ίσως είναι οι Έλληνες. Κι έχουμε όλοι καθήκον να προφυλάξουμε τους ομοεθνείς και τον εαυτό μας από μια άδικη σφαγή. Ο πόλεμος δεν έχει οίκτο, ούτε ανθρωπιά. Αν δε σε προλάβω, θα με σκοτώσεις εσύ. Και γιατί να με σκοτώσεις εσύ, που είσαι εν αδίκω, που έρχεσαι να καταλάβεις την πατρίδα μου και να μην προλάβω εγώ; Δυστυχώς αυτός είναι ο πόλεμος και μακάρι να μην υπήρχε επί του προσώπου της γης.

Και τα “ψόφια” περί φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού να τα αφήσουν τώρα στην άκρη οι “κύριοι” του ΣΥΡΙΖΑ. Πόλεμο έχουμε! Πρόδωσαν κατά πάντα το λόγο και την πατρίδα τους. Αν την οδηγήσουν και σε σφαγή, κάποιοι αψίθυμοι και γενναίοι θα τους στήσουνε καρτέρι, όσοι κι αν τους φρουρούν.

Τα ίδια δυστυχώς ισχύουν και για τη Θράκη. Εκεί βέβαια δεν μπορούμε να μετακινήσουμε τον μουσουλμανικό πληθυσμό. Τον ελληνικό πληθυσμό, που η χρόνια προδοσία του πολιτικού κατεστημένου επέτρεψε στην Άγκυρα να τον μεταβάλει σε Τουρκικό , καλλιεργώντας του με πολλούς τρόπους τουρκική εθνική συνείδηση. Τη στιγμή που η συνθήκη της Λωζάνης είναι κατηγορηματική: δεν υπάρχουν Τούρκοι στην Ελλάδα. Αυτοί που έμειναν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών είναι Έλληνες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

Οι ίδιοι οι πολιτικοί μας (Δοξάστε τους! Και να τους ψηφίζετε μέχρι να μας αφανίσουν!) κατήργησαν πρώτοι τη συνθήκη της Λωζάνης, με το να επιτρέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν στη Θράκη. Σιγά-σιγά σχεδόν την τούρκεψαν. Αυτή είναι η “κατάρα” που δέρνει την Ελλάδα: να γεννάει υπεράνθρωπους ήρωες, αλλά και υπάνθρωπους προδότες. Και επειδή δεν προφυλάσσονται από τους προδότες, χάνουν πάντα το παιχνίδι οι ήρωες.

Τώρα στη Θράκη δεν υπάρχει άλλη λύση από παλλαϊκή άμυνα Ελλήνων πολιτών, τους οποίους πάραυτα πρέπει το κράτος να οργανώσει, να οπλίσει και να εκπαιδεύσει. Βρέθηκαν εκεί κάποια όπλα, άραγε πόσα ακόμα υπάρχουν που δε βρέθηκαν; Είμαι όμως σίγουρη ότι η έκκληση απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων. Οπότε δεν απομένει παρά οι ίδιοι οι Έλληνες της Θράκης να αυτο-οργανωθούν, ώστε στοιχειωδώς να αμυνθούν, αν δεχτούν επίθεση από “εσωτερικούς εχθρούς”.

Είπαμε ο πόλεμος δεν έχει ανθρωπιά.
Αν δε σε προλάβω, θα με σκοτώσεις εσύ!

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εθνικό έγκλημα η ελεύθερη είσοδος και παραμονή «προσφύγων» στα νησιά του Αιγαίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator