ΝΟΔΕ Κορινθίας: Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) μελών και στελεχών του Κόμματος με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Κουμουτσάκο

0









Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) μελών και στελεχών του Κόμματος ,την Δευτέρα 15/5/2017 και ώρα 18.00 μμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας την οποία συγκάλεσε η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας στα πλαίσια της οργάνωσης σε πανελλαδικό επίπεδο ανοιχτών εκδηλώσεων πολιτικού διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες.

Ο κεντρικός ομιλητής ,επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών και Βουλευτής της Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας ,Κος Γιώργος Κουμουτσάκος , τοποθετήθηκε σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Η Νέα Δημοκρατία μέσω του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη ζητάει την διενέργεια εκλογών διότι οι κυβερνητικές επιλογές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν φτάσει την χώρα σε αδιέξοδο απομακρύνοντας οποιαδήποτε ελπίδα για ανάπτυξη και ευημερία .

Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος για την συμμετοχή τους, ιδιαιτέρως τον επικεφαλή του Τομέα Εξωτερικών και Βουλευτή της Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας ,Κο Γιώργος Κουμουτσάκο και τον βουλευτή μας Κο Χρήστο Δήμα. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Γραμματέα της Π.Ε Κο Αυγενάκη Λευτέρη και τον Γραμματέα Οργανωτικού Κο Κονταδάκη Στέλιο για την υποστήριξη τους.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας
Κορδώσης Χρήστος
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΟΔΕ Κορινθίας: Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) μελών και στελεχών του Κόμματος με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Κουμουτσάκο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator