Έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου

0Οι αρχές πραγματοποίησαν μια αιφνιδιαστική κίνηση κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Κατασχέθηκαν αρχεία. Αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας το επόμενο διάστημα

Αντωνία Ξυνού

Φύλλο και φτερό έκαναν οι εισαγγελικές αρχές το σπίτι και το γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου. Κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα που αξιολογούνται.

Η αιφνιδιαστική αυτή κίνηση ολοκληρώθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα με εντολή της Εισαγγελίας Διαφθοράς στο πλαίσιο των συντονισμένων ερευνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία.

Τα αποτελέσματα των ερευνών αναμένεται να φανούν το προσεχές διάστημα καθώς αρχικά θα πρέπει να μελετηθούν όλα τα κατασχεθέντα αρχεία από τους εισαγγελικούς λειτουργούς. Στόχο είναι να εντοπιστούν έγγραφα ή ηλεκτρονικά αρχεία τα οποία να αποτελέσουν ενδείξεις έτσι ώστε η έρευνα να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό είχαν ασκηθεί νέες ποινικές διώξεις για τα εξοπλιστικά που υπεγράφησαν επί των ημερών του Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator