ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Βασίλης Πανταζής προτείνει "ειδικό πλεούμενο συλλογής τσούχτρας και μέδουσας" !!!

0Ένα από τα θέματα που έθιξε ο δημοτικός τσολιάς της Κορίνθου Βασίλης Πανταζής στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο είναι και το παρακάτω... Διαβάστε το με δική σας ευθύνη:

"Το φαινόμενο των μεδουσών στον Κορινθιακό το οποίο πλήττει ήδη επιχειρήσεις και λουόμενους. Πρότεινε την άμεση λήψη τοπικών μέτρων σε συνεργασία με όμορους δήμους όπως τοποθέτηση διχτύων και ανάθεση σε εξειδικευμένη εταιρεία της συλλογής και απομάκρυνσης με κατάλληλα διαμορφωμένο πλεούμενο. Επίσης πρότεινε την προσπάθεια δημιουργίας στον δήμο "Κέντρου μελέτης- έρευνας και προστασίας του Κορινθιακού " ώστε να δοθεί ο χώρος στους επιστήμονες αλλά και η δυνατότητα στους κατοίκους και κυρίως στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον Κορινθιακό κόλπο και να αποκτήσουν την απαραίτητη περιβαλλοντική συνείδηση για την προστασία του."

Με λίγα λόγια ο κος Πανταζής προτείνει ειδικό σκάφος να αδειάσουμε τη θάλασσα από τους διάφορους φυσικούς οργανισμούς, όπως οι μέδουσες, για να μπορεί να κολυμπάει και να κατουράει μέσα στη θάλασσα η κάθε "φώκια" θείτσα και ο κάθε κάφρος με την άνεσή τους.
Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Βασίλης Πανταζής προτείνει "ειδικό πλεούμενο συλλογής τσούχτρας και μέδουσας" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator