ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Για να θυμούνται οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες πως επιχείρησαν το 2014 να κερδίσουν τις εκλογές οι της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" - ΒΙΝΤΕΟ

0Για να θυμούνται οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες πως επιχείρησαν το 2014 να κερδίσουν τις εκλογές οι της ´´ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ´´ και ο κύριος ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ παίζοντας με την ποιότητα του νερού που από το 2009 απολαμβάνουμε στις βρύσες μας. Δυστυχώς μετά απο τρία χρόνια συνεχίζουν να υποστηρίζουν σε συνεργασία με υπόδικο συνταξιούχο τα ίδια με μικρές παραλλαγές , ζημιώνοντας την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κορίνθου.

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Για να θυμούνται οι Κορίνθιοι και οι Κορίνθιες πως επιχείρησαν το 2014 να κερδίσουν τις εκλογές οι της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator