Κ. Γαβρόγλου: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την παιδεία από την Κόρινθο

0Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου, στο κατάμεστο θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, η εκδήλωση- συζήτηση με θέμα ‘ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ’ με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Θεματική Επιτροπή Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πρέπει να επισημανθεί ότι ήταν η πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση, που Υπουργός Παιδείας, επισκέφθηκε την Κόρινθο.

Στην διάρκειας τριών ωρών εκδήλωση, πολίτες, εκπαιδευτικοί λειτουργοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, γονείς μαθητών, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, έθεσαν πληθώρα ερωτήσεων στον Υπουργό οι οποίες κάλυπταν ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Μέσω των απαντήσεων του, ο Κώστας Γαβρόγλου, ανέδειξε τους βασικούς άξονες του ριζοσπαστικού μεταρρυθμιστικού σχεδίου της κυβέρνησης για το σύνολο του εκπαιδευτικού συστήματος και την φιλοσοφία της Αριστεράς για ένα σχολείο δημόσιο, δημοκρατικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και της κοινωνίας.
Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κ. Γαβρόγλου: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την παιδεία από την Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator