ΚΟΡΙΝΘΟΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΦ” ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

0


Το Σάββατο 13 ΜαΪου 2017, στον Συναυλιακό χώρο "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ", στην Κόρινθο, το Βιβλιοπωλείο "ΚΙΒΩΤΟΣ" και οι Εκδόσεις "ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ" παρουσίασαν το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη: "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΦ".

Ουσιαστικά, ήταν μια μυστική συνάντηση εκπαιδευόμενων πρακτόρων οι οποίοι, αφού συμπλήρωσαν την επίσημη ταυτότητα του πράκτορα, απέκτησαν τις απαραίτητες γνώσεις πληροφορίες και οδηγίες για να εξιχνιάζουν μυστηριώδεις υποθέσεις σχετικά με τον πλανήτη και να εφαρμόζουν μεθόδους για την προστασία του από την οικολογική καταστροφή.

Οι πράκτορες - δάσκαλοι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών και η προσπάθειά τους, μέσω του παιχνιδιού, να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το νεαρό κοινό σε θέματα οικολογίας στέφθηκε με επιτυχία!

Η εκδήλωση έκλεισε με τον πρακτορικό χαιρετισμό, που μόνο όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση έμαθαν!!!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΦ” ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator