Τους "γαμάω" τύπους στην Κόρινθο τους πατάει πάντα το τρένο...!!!

0Κατά καιρούς στην μακριά ιστορία αυτής της πόλης έχουν εμφανσιτεί πολλοί τύποι "γαμάω", που για ένα διάστημα μεσουράνησαν, χειροκροτήθηκαν, έκαναν το κομμάτι τους και μετά...εξαφανίστηκαν.!

Είναι νομοτέλεια.

Τους "γαμάω" τύπους στην Κόρινθο που πατά πάντα το τρένο...

Αυτό το είδος ευδοκιμεί για ένα μόνο διάστημα και μετά πνίγεται στις μωροφιλοδοξίες του, στο παραμύθι και στην κενότητα του.

Διότι υπάρχει η Περαχωρίτικη παροιμία πυ λέει:

Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΔΟΞΑ ΘΑ ΕΧΕΙ...

Θα μπορούσα να παραθέσω ένα κατάλογο με επιχειρηματίες, επιστήμονες, μαγκάρια που λέει και ο Μπίτζιος που έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση κάποια εποχή και μετά αγνοούνται μέσω του Ερυθρού Σταυρού...!

Πόσοι δεν ξέπεσαν άσχετα αν στο μυαλό τους νομίζουν ότι είναι ακόμα ευυπόληπτοι και γελά ο κόσμος μαζί τους με τα καμωματά τους;

Των Κορινθίων η πολιτεία πορεύεται με τις μικρότητες της, τα κουτσομπολιά της και την μιζέρια της αλλά πορεύεται σταθερά με τους καθημερινούς της ανθρώπους.

Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τους "γαμάω" τύπους στην Κόρινθο τους πατάει πάντα το τρένο...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator