ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Βασίλης Νανόπουλος εφ'όλης της ύλης - ΒΙΝΤΕΟ

0



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με συνεχείς δηλώσεις τους το τελευταίο διάστημα οι κκ Πνευματικός Α, Σταυρέλης Ν, Κάππος Θ, προσπαθώντας να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα που διαθέτω στο Επιμελητήριο και το Δήμο Κορινθίων και να επηρεάσουν πιθανόν τη στάση μου στην οικονομική επιτροπή του δήμου , αναφέρθηκαν στο επιμελητήριο με μικροπρέπειες, κακοήθειες, διαστρέβλωση της αλήθειας , αναφορές στις οικογένειες συνεργατών μου κλπ και με κάλεσαν να απαντήσω επί της ουσίας των "καταγγελλομένων" πράγμα που έκανα με συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 29.5.2017.

Δηλώνω ότι δεν είμαστε ίδιοι και θα συνεχίσω να υποστηρίζω τα δίκαια συμφέροντα των δημοτών από το θεσμικό μου ρόλο , όσες πιέσεις η προειδοποιήσεις και να δεχθώ του τύπου << αν δεν ασχολούταν ο Νανοπουλος με το δήμο δεν θα ασχολούμασταν μαζί του >> που μου απευθύνθηκε από τηλεοράσεως πρόσφατα .

Επαναλαμβάνω ότι έχω πει πολλές φορές- ο δημόσιος διάλογος πρέπει να γίνεται με ευγένεια και κοσμιότητα , επιχειρήματα και να αποσκοπεί στη λύση των προβλημάτων των δημοτών- και ήταν μεγάλο λάθος των ανωτέρω οι δηλώσεις και η πρακτική τους .

Επειδή όμως δεν ανέχομαι καμιά προσβολή η αμφισβήτηση της ακεραιότητας και της νομιμότητας της οικονομικής διαχείρισης που έχω την ευθύνη , απάντησα πλήρως και λεπτομερώς και έθεσα παράλληλα ερωτήσεις για τα πεπραγμένα των ανωτέρω κυρίων ανάλογες με αυτές που μου υποβληθήκαν.

Περιμένω τις απαντήσεις και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για λόγους στοιχειώδους δεοντολογίας εφόσον φιλοξένησαν τις δηλώσεις εναντίον μου να φιλοξενήσουν όλο το περιεχόμενο της απάντησης μου που βρίσκεται στους συνδέσμους που ακολουθούν.


ΥΓ. Γραπτή πρόσκληση έστειλα έγκαιρα σε όλα το ΜΜΕ ιδίως εκείνα που γράφουν εναντίον μου - αλλά προσήλθαν μόνο το Tv -super και E-Korinthos .

Βασίλης Νανόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Βασίλης Νανόπουλος εφ'όλης της ύλης - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator