Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το 4ο μνημόνιο: «Δε γνωρίζω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα…» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Αν και το νέο Μνημόνιο που φέρνει στη βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεπερνάει τις 900 σελίδες, ο εισηγητής του κυβερνώντος κόμματος παραδέχεται πως δεν έχει ιδέα από οικονομικά!

Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, παραδέχτηκε αρχικά πως για κάθε δημοσιονομικό μέτρο της συμφωνίας δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα.

«Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που χάνεται θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται» ανέφερε ο βουλευτής της πλειοψηφίας και μέλος της ομάδας των «53» για να διανθίσει την τοποθέτησή του με «κορώνες» εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία… «διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα».

Ο ίδιος ο κ. Καραγιαννίδης παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει από οικονομικά, αλλά μόνο από μπακαλίστικα χωρίς αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες. Ίσως γι’ αυτό υποστήριξε πως «ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει το κρίσιμο πλεόνασμα του 3,5% θα λάβει 1% μέτρα και 0,5% αντίμετρα».

Τέλος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης τόνισε πως η «προσκόλληση στον ευρωδρόμο αποτελεί μονόδρομο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ και από την Ευρωζώνη αλλά όχι αυτή την ώρα».

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το 4ο μνημόνιο: «Δε γνωρίζω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα…» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator