Seajets: 15η Ανάβαση Κύμης

0


Seajets 15η Ανάβαση Κύμης
Το Αθλητικό Σωματείο Start Line ανακοινώνει την διεξαγωγή της 15ης Ανάβασης Κύμης, που θα έχει ως Χορηγό Ονομασίας τη Seajets και έχει προγραμματιστεί για τις 20-21 Μαΐου.

Η Ανάβαση Κύμης, ένα αγωνιστικό εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια και έχει γίνει θεσμός, χάρη και στην συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που κάθε φορά, είναι αρωγός στις προσπάθειες του Σωματείου, θα διεξαχθεί για ακόμη μια χρονιά με άρωμα καλοκαιριού, στη φιλόξενη Κύμη Ευβοίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τη διοργάνωση του αγώνα που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων ως ο 3ος γύρος του θεσμού, έχει αναλάβει η Start Line, τη στιγμή που η Ανάβαση Κύμης τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός, ότι ο αγώνας θα έχει ως Χορηγό Ονομασίας την εταιρεία "Seajets", η οποία βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό συνολικά και στην Start Line ειδικότερα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο έναν πολύτιμο συμπαραστάτη στην προσπάθεια για άρτια, από κάθε άποψη, διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου.

Η Seajets 15η Ανάβαση Κύμης θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, που έχει αγαπηθεί από οδηγούς και θεατές. Το πρόγραμμα του Σαββάτου 20 Μαΐου περιλαμβάνει τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο, καθώς και τη διεξαγωγή των Χρονομετρημένων Δοκιμών, ενώ τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α, Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ όπως συμβαίνει σε κάθε αθλητική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Start Line, η Ανάβαση Κύμης προσμετρά στο εσωτερικό Έπαθλο "Start Line Cup 2017" για αθλητές του Σωματείου.


Seajets 15η Ανάβαση Κύμης - Πρόγραμμα
Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής: Τρίτη 2 Μαΐου
Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής: Παρασκευή 12 Μαΐου, ώρα 20:00
Διανομή Εντύπων και Αριθμών Συμμετοχής: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 08:30-10:30 (Λιμάνι Κύμης)
Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 08:30-10:30 (Λιμάνι Κύμης)
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 10:45 (Λιμάνι Κύμης)
Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:00 (Λιμάνι Κύμης)
Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:30
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 11:30
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 21 Μαΐου, μετά τη λήξη του 2ου σκέλους (Parc  Fermé)
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 14:30 (Parc  Fermé)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 15:00 (Κεντρική Πλατεία Κύμης)

Η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, μία ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 10:30.

Γραμματεία-Γραφείο Τύπου
Η Γραμματεία και το Γραφείο Τύπου του αγώνα θα λειτουργούν:
  • Μέχρι την Πέμπτη 18 Μαΐου στα γραφεία της Start Line (Φιλαδελφείας 7, Νέα Σμύρνη - τηλ. 210 98 12341)
  • Το Σάββατο 20 Μαΐου και την Κυριακή 21 Μαΐου στο χώρο της αφετηρίας.

Πληροφορίες: 210 9812341, 6977 660 565, 6944 308 148
Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Seajets: 15η Ανάβαση Κύμης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator