Νόμιμη ή όχι η χρηματοδότηση του Καλογρίτσα στον Βαξεβάνη;

0



O τιμητής των πάντων, Κώστας Βαξεβάνης, έχει απασφαλίσει… κατά το δοκούν. Αναλόγως της αποστολής που του ανατίθεται χτυπά και την ίδια ώρα χτυπάνε παλαμάκια στο Μαξίμου που βρήκαν το «μακρύ χέρι» για τις «βρόμικες δουλειές».

Έπιασε και στο στόμα του, ή μάλλον στη γραφίδα κάποιας παντελώς άγνωστης συνεργάτιδος του, το Antinews με απαξιωτικά σχόλια, όμως, αυτό είναι μάλλον τίτλος τιμής για εμάς.

Η φυλλάδα του και ορισμένα ανυπόληπτα sites έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες επίθεση σε όλους τους εχθρούς της κυβέρνησης. Όποιος δεν γουστάρει τον Τσίπρα και το συστηματάκι του, αυτομάτως γίνεται στόχος.

Μέχρι και τον Σαμαρά έπιασαν στο στόμα τους και τον κατηγορούν για τότε που ήταν υπουργός Πολιτισμού. Τέτοιο το μένος τους που είναι ικανοί να τον κατηγορούσαν και για τότε που ήταν με κοντά παντελονάκια.

Τιμητές λοιπόν οι κύριοι, εκ του ασφαλούς βεβαίως. Μιλάνε για σκάνδαλα, για λεφτά, για μίζες, για κακοδιαχείριση και για μύρια όσα, συνήθως χωρίς αποδείξεις. Με λάσπη στον ανεμιστήρα κι ότι μείνει είναι μια χαρά για τη δουλειά που τους ανατέθηκε από το παρεάκι του Μαξίμου.

Όμως, ο ιεραπόστολος της κάθαρσης, ο ιεροκήρυκας της αλήθειας που κάποτε σιτιζόταν από τα κρατικά ταμεία για εκπομπές στην ΕΡΤ με ποσοστά θεαματικότητας ανύπαρκτα, δεν έχει απαντήσει σε πολλά ερωτήματα.

Για παράδειγμα, η αποχώρηση του φανερού χρηματοδότη του εργολάβου Καλογρίτσα είναι πραγματική ή μήπως είναι… fak news. Μήπως έφυγε δηλαδή ο μεγαλοεπιχειρηματίας για να ρίξει στάχτη στα μάτια; Μήπως παραμένει αφανής… ήρωας του Documento; Εκτός κι αν ο κ. Βαξεβάνης έχει… άδηλους πόρους. Γιατί με 15 χιλ. φύλλα (λιγότερα αν βγουν και τα καπέλα) εφημερίδα δεν στέκεται εκτός αν ο χρηματοδότης έχει λεφτά για ξόδεμα και δεν τον νοιάζει να μπαίνει μέσα.

Υπάρχει, όμως, κι ένα ακόμη πιο σοβαρό ερώτημα, ειδικά τώρα που οι… σταυροφόροι δημοσιογράφοι με πρώτο τον Βαξεβάνη βάλθηκαν να σπιλώσουν όποιον βρουν μπροστά τους. Το ερώτημα είναι πόσα λεφτά έβαλε ή συνεχίζει να βάζει ο Καλογρίτσας και από πού τα βρήκε; Μήπως είναι μέρος από τα 38 και πλέον χαριστικά δάνεια που πήρε από την Αττικής χωρίς μάλιστα σοβαρές εξασφαλίσεις και εχέγγυα, εκτός από τις κουμπαριές με υπουργούς;

Τα λεφτά που μπήκαν στην εφημερίδα από προέρχονται άραγε; Υπάρχει κανείς εισαγγελέας να διερευνήσει την υπόθεση αυτή; Να ξέρουμε από πού ήρθαν τα λεφτά, αν είναι «καθαρά» και που αποσκοπεί η κίνηση του Καλογρίτσα να στηρίξει μια εφημερίδα που δεν του προσφέρει και τίποτε, αντιθέτως τον στοχοποιεί και κινδυνεύει να μην πάρει άλλες δουλειές;

Και τέλος. Πόσο τυχαίο είναι ότι οι επιθέσεις κατά πάντων από τον Βαξεβάνη ξεκίνησαν από τη στιγμή που η ΤτΕ έβγαλε το πόρισμα για τις λαμογιές στην Αττικής και ξεκίνησε έρευνα από την εισαγγελέα Ράϊκου την οποία και ξαπόστειλαν; Μήπως αναζητούνται πολιτικές, και όχι μόνο, διευθετήσεις και παρεμβάσεις ώστε να παίρνει ο Καλογρίτσας λεφτά από δάνεια και να τα χρησιμοποιεί άγνωστο για πιο λόγο;

Η νέα εισαγγελέας διαφθοράς αν θέλει να αποδείξει ότι είναι ικανή και έντιμη, ας ξεκινήσει τη δουλειά της από τα λεφτά του Καλογρίτσα και από τη χρηματοδότηση του… δημοσιογράφου και εκδότη Βαξεβάνη.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νόμιμη ή όχι η χρηματοδότηση του Καλογρίτσα στον Βαξεβάνη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator