«Γιατί δεν βγαίνουν αγανακτισμένοι στο δρόμο» διερωτήθηκε ο Τσίπρας – Μια επική ανάρτηση στο fb του απαντά!

0



Ο Αλέξης Τσίπρας διερωτήθηκε χθες στην συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου για ποιο λόγο δεν βγαίνουν πια η αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα…

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν, όμως μία ανάρτηση στο facebook ξεχώρισε και έγινε viral.

Εκεί ο Παναγιώτης Πέρρος παραθέτει στον πρωθυπουργό τους 6 απλούς λόγους, που δεν βλέπουμε πια συγκεντρώσεις αγανακτισμένων…

Δείτε την ανάρτηση εδώ:



Επειδή διερωτήθηκε ο Τσίπρας γιατί δεν βγαίνουν πια οι αγανακτισμένοι στο δρόμο (εννοώντας ότι ο κόσμος αποδέχεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από τις προηγούμενες), θα ήθελα να δώσω κάποιες δόκιμες απαντήσεις που ο αδέκαστος και αδυσώπητος Χατζηνικολάου δεν έδωσε:

1) Αρκετοί διορίστηκαν.
2) Αρκετοί κυβερνάνε.
3) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση δεν αρέσκεται στο να κοπανάει κατσαρόλες και να μουντζώνει τη Βουλή στο Σύνταγμα.
4) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση έχει άλλη δουλειά να κάνει από το socializing και τα τσίπουρα στου Ψυρρή ως μεθεόρτιο της ιερής αγανάκτησης.
5) Όσοι έχουν λίγα δράμια μυαλό παραπάνω, καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει με το να κατασκηνώνεις στο Σύνταγμα και να παίζεις τάβλι στα αντίσκηνα.
6) Η αστική τάξη περνάει στον ακτιβισμό μόνο για δόκιμους λόγους και όχι εναντίον δημοκρατικών κυβερνήσεων. Τελευταίο παράδειγμα η Γαλλική επανάσταση.
Αυτά τα 6 μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό. Υπάρχουν κι άλλα που θα μπορούσατε να συμπληρώσετε.
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Γιατί δεν βγαίνουν αγανακτισμένοι στο δρόμο» διερωτήθηκε ο Τσίπρας – Μια επική ανάρτηση στο fb του απαντά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator