Corinth Exposed 2017: Food Photography Workshop

0



SUN.30/4 #FoodPhotography #WorkShop
Αυτή την Κυριακή η τέχνη της γεύσης αγκαλιάζει την τέχνη της εικόνας στο Porto Antico! Οι chef του Soul Kitchen μαγειρεύουν και παραδίδουν τα έργα τους στον φωτογράφο Αναστάση Πρωτόπαππα που αναλαμβάνει να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στο πώς αποτυπώνει ο φακός τον κόσμο του φαγητού. Το workshop γίνεται από την Global ARTS Studios και όσοι ενδιαφέρονται ας δηλώσουν συμμετοχή, θα είναι ωραία!
#soulkitchen #portoantico

Στις 30 Απριλίου 2017, στα πλαίσια του Corinthexposed 2017 η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / CorinthianPhotographyClub σε συνεργασία με το coffee restaurant SoulKitchen και το Porto Antico διοργανώνουν σεμινάριο και Workshop με θέμα: «FoodPhotography».

Οι σεφ του SoulKitchen μαγειρεύουν στο Porto Antico στο MARE WEST και ο καθηγητής φωτογραφίας των Global Arts Studios και εισηγητής εκπαιδευτικών θεμάτων του Corinthian Photography Club Αναστάσης Πρωτοπαπάς μας ταξιδεύει στο κόσμο της φωτογραφίας μέσω μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας και χρήσιμης εισήγησης για το πώς φωτογραφίζουμε ένα πιάτο.

Μετά τις 17 Απριλίου ανοίγουν οι συμμετοχές.
Δηλώστε συμμετοχή στο globals@otenet.gr
Όνομα / Επώνυμο / Τηλέφωνο / mail
ή στο τηλέφωνο 27410 73509 Global Arts Studios
Και σημειώστε ενδιαφέρομαι να κλείσω θέση για το σεμινάριο «FoodPhotography»

Περιορισμένες θέσεις
Απευθύνεται σε ενήλικες


Δημοσίευση: Απριλίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Corinth Exposed 2017: Food Photography Workshop"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator