Τσιγγάνοι λήστεψαν Πακιστανό στην Κόρινθο

0



Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν ανελέητα, μόνο και μόνο για να του αρπάξουν του κινητό του

Στα χέρια μιας ομάδας τσιγγάνων έπεσε ένας νεαρός Πακιστανός την ώρα που περπατούσε στην Κόρινθο και οι δράστες τον ξυλοκόπησαν ανελέητα, μόνο και μόνο για να του αρπάξουν του κινητό του! Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά ο ένας από αυτούς δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε, ο 22χρονος αλλοδαπός βρήκε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως αναζητήσεις βάσει των περιγραφών που έδωσε για τους δράστες. Μέσα σε λίγη ώρα, εντοπίστηκε ένας 23χρονος τσιγγάνος ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα και συνελήφθη.

Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια για την προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του και για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες ληστρικές επιθέσεις.
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσιγγάνοι λήστεψαν Πακιστανό στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator