Άμωμος παρθένα... εκ Βενεζουέλας ορμώμενη

0



Θα τρελαθούμε τελείως ή μήπως η αριστερά πιστεύει ακόμη ότι είναι άμωμος παρθένα; Γιατί όταν αντιδρά έτσι κάθε φορά που βγαίνουν στο φως περίεργα κόλπα στελεχών της κυβέρνησης, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου για τα ταξιδάκια του Νίκου Παππά στην εξωτική Βενεζουέλα και στην Καραϊβική με λίαρ τζετ πλούσιου λιβανέζου ο οποίος έχει βαριές κατηγορίες από τις αμερικανικές αρχές, θα έπρεπε να απασχολήσει την κυβέρνηση σοβαρά.

Αντ' αυτού το έριξαν στον... κλέφτικο χορό στη λογική «ναι, κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους». Γιατί δεν απαντά ο Παππάς για ένα ταξίδι που έγινε το 2013 που δεν ήταν καν βουλευτής αλλά το alter ego του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Θα μπορούσε να πει πολλά και να δικαιολογήσει το ταξίδι του. Να πει π.χ. ότι πήγε για να διαπραγματευτεί φθηνό πετρέλαιο. Αν θυμάστε τότε έταζαν φθηνά καύσιμα από τον Τσάβες και τον Μαδούρο. Θα μπορούσε να πει ότι διαπραγματεύεται κάποια άλλη συμφωνία σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσιζε να κηρύξει σοσιαλιστική επανάσταση.

Αντ' αυτού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Σχεδόν τίποτε μόνο ψέλλισε ότι πήγε για διακρατικές συμφωνίες προκειμένου να αγοράσει η Ελλάδα τρόφιμα από τη Βενεζουέλα. Προφανώς τη διάλεξε γιατί έχει γεμάτα ράφια στα σούπερ μάρκετ. Ή γιατί είναι δίπλα μας, στη γειτονιά μας και θα παίρναμε φθηνά, φρέσκα και ποιοτικά... σοσιαλιστικά βενεζουελάνικα ραπανάκια.

Όμως, δεν μίλησε καθόλου ούτε για το ρόλο του κολλητού του Αρτεμίου, ανθρώπου σκοτεινού που σχετίζεται από παλιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι λένε μάλιστα ότι μπορεί να έχει σχέση και με την off shore που κρύβεται πίσω από την Αυγή.

Επίσης, ο κ. Παππάς δεν έχει μιλήσει για το ποιοι εκπρόσωποι μεγάλης πετρελαϊκής εταιρείας της Ελλάδας ήταν μαζί του; Τι ζητούσε στη Βενεζουέλα με το δεξί χέρι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια ελληνική εταιρεία πετρελαίου; Περίεργα πράγματα, όπως περίεργο είναι και το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία φέρεται να είχε στενή σχέση με την αριστερά η οποία πολεμά όπως ξέρουμε τον καπιταλισμό και τη διαπλοκή.

Τέλος, ο κ. Παππάς δεν μας μίλησε ποτέ για το ότι χρησιμοποίησε το αεροσκάφος ενός επίσης σκοτεινού τύπου. Γιατί; Δεν υπήρχε αεροπλάνο της γραμμής ή μήπως έπρεπε όλα να γίνουν ινκόγκνιτο;

Και κάτι τελευταίο; Ποιος είναι αυτός που δίνει τις φωτογραφίες του νυν υπουργού Παππά με τύπους περίεργους που θα μπορούσαν να εμπλέκονται σε διάφορες υποθέσεις;

Κουβέντα για όλα αυτά τα θέματα μόνο τι έκανε ο Γιάννος και ο Ακης. Κι αν αποδειχθεί π.χ. ότι υπήρχε περίπτωση για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος; Δεν θα πρέπει να ξέρουμε για όλα αυτά;

Φημολογείται ότι ο Παππάς βγήκε από τον κύκλο του Τσίπρα και δεν πάει στο Μαξίμου γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Για το ταξίδι με τον Αρτεμίου και όχι μόνο. Προφανώς το γνώριζε το ταξίδι ο νυν πρωθυπουργός αλλά τώρα πρέπει να βγει από το κάδρο, γι' αυτό βγαίνει μπροστά ο Παππάς.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άμωμος παρθένα... εκ Βενεζουέλας ορμώμενη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator