Γιατί δεν αποκάλυψε τους «κλέφτες» ο Βαξεβάνης;

0



Πριν από μερικές ημέρες είχαμε αποκαλύψει γιατί ο Κώστας Βαξεβάνης είχε «λυσσάξει» τις τελευταίες ημέρες να επιτίθεται στον Στουρνάρα, τον Σαμαρά, τη Νέα Δημοκρατία, την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Είχαμε γράψει ότι χωρίς ουσιαστικά στοιχεία έριξε λάσπη σε όποιον βρήκε βολικό κι όπως και ο ίδιος ξέρει καλά, η λάσπη μένει ακόμη και αν οι στόχοι είναι καθαροί.

Είχαμε πει, λοιπόν, ότι ο εκδότης της εφημερίδας του Καλογρίτσα και του Μαξίμου, είχε μια δίκη στις 3 Απριλίου, δηλαδή σήμερα. Ήταν μια δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση με μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του Στουρνάρα, Σταυρούλα Νικολοπούλου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η μήνυση ήταν εξαιρετικά δεμένη και ο μεγάλος δημοσιογράφος θα καταδικαζόταν και φυσικά θα καταρρίπτονταν και όλη η θεωρία που έχει στήσει και με την οποία βρίζει, κατηγορεί, στοχοποιεί τον διοικητή της ΤτΕ, την τότε κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και όλη τη Νέα Δημοκρατία μόνο και μόνο για να κάνει... σέρβις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βαξεβάνης, λοιπόν, είχε μια χρυσή ευκαιρία να πάει στη δική και καταθέτοντας στοιχεία να αποκαλύψει τους «κλέφτες» όπως συνηθίζει να λέει. Είχε μεγάλη ευκαιρία και σε... πανελλαδική μετάδοση, να βγει στα κανάλια και να καταγγείλει την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ για την οποία έχει μετατραπεί σε «αρχιερέα» της κάθαρσης.

Φευ, ο μεγάλος δημοσιογράφος κρύφτηκε για ακόμη μια φορά στη φυλλάδα του. Δεν πήγε στο δικαστήριο επικαλούμενος φόρτο εργασίας του δικηγόρου του. Λες και δεν μπορούσε να έχει άλλον δικηγόρο.

Όμως, τον Ιούνιο που ορίστηκε η δίκη δεν θα μπορέσει να τη γλιτώσει. Πόσες αναβολές μπορεί να πάρει άραγε και γιατί ελπίζει να τον σώσει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και ο συγκεκριμένος δικηγόρος που έχει; Δεν χρειάζεται να πούμε το όνομά του, είναι γνωστός για τη στήριξή του σε ό,τι σχετίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Βεβαίως, είναι σίγουρο ότι ο «δημοσιογράφος» θα επανέλθει από τη φυλλάδα του. Αισθάνεται πανίσχυρος όντας στο σύστημα του Μαξίμου, αλλά μέχρι πότε; Ας γράφει όσα θέλει, άλλωστε η δικογραφία γεμίζει και η ώρα της αλήθειας δεν αργεί.

Όσο για τις αναφορές του στο Antinews περί ακροδεξιών site και άλλες τέτοιες ανοησίες του επαναλαμβάνουμε το εξής: «Τιμή μας να μας κατηγορεί ο Βαξεβάνης.

Κάποτε διαβάζαμε με ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ του, τώρα ούτε καν να γελάσουμε μπορούμε με όσα γράφει.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί δεν αποκάλυψε τους «κλέφτες» ο Βαξεβάνης;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator