Νέες φωτογραφίες από το «ταξιδάκι» Παππά- Αρτεμίου στην Καραϊβική με τους «κολλητούς» του Μαδούρο

0



Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στις οποίες εικονίζεται ο Νίκος Παππάς μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου σε παραλία της Καραϊβικής.

Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται στον απόηχο της αποκάλυψης από τον Ιάσονα Πιπίνη του «μυστικού» ταξιδιού του Νίκου Παππά και του Κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου με το ιδιωτικό λίαρ τζετ του Λιβανέζου επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ, από το Καράκας στο νησί Μαργαρίτα της Καραϊβικής, τον Αύγουστο του 2013.



Οι επαφές που φέρεται να είχε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής με τον (προστατευόμενο από τον Νικολάς Μαδούρο) επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ, στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχει απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ λόγω της εμπλοκής του σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος και άλλες σοβαρότατες υποθέσεις, αφήνουν έκθετο τον Νίκο Παππά αλλά και το Μαξίμου, που χθες σιώπησε στις αποκαλύψεις της εφημερίδας μας.

Σύμφωνα με ανώτατη πολιτική πηγή της Βενεζουέλας, ο Νίκος Παππάς ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Λιβανέζου επιχειρηματία στο εξωτικό νησί Μαργαρίτα της Καραϊβικής, όπου διέμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του επιχειρηματία.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, με ανακοίνωση του, επιβεβαίωσε εμμέσως το περιεχόμενο του ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, ενώ απέφυγε να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις. Προτίμησε για μια ακόμη φορά να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα «περσινά ξινά σταφύλια» και κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «κάθε φορά που στριμώχνεται φωνάζει Βενεζουέλα», χωρίς ωστόσο να απαντήσει στα ερωτήματα του Ελεύθερου Τύπου και χωρίς να δώσει καμία εξήγηση για τις επαφές που είχε στη Βενεζουέλα με τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ και τη «μυστική» πτήση στην Καραϊβική.


Οι επιβάτες της πτήσης

Σύμφωνα με ανώτατη πολιτική πηγή της Βενεζουέλας, το… survivor του Νίκου Παππά στην Καραϊβική ξεκίνησε από τη στρατιωτική βάση «Φρανσίσκο ντε Μιράντα», γνωστή ως «Καρλότα», στο Καράκας, από όπου απογειώθηκε το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ.

Σημειώνεται πως από το συγκεκριμένο στρατιωτικό αεροδρόμιο νευραλγικής σημασίας για τη χώρα δεν απογειώνεται κανένα πολιτικό αεροσκάφος, παρά μόνο στρατιωτικά ή κυβερνητικά. Εξαίρεση αποτελούν τα ιδιωτικά αεροσκάφη του πανίσχυρου Λιβανέζου επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ, ο οποίος απολαμβάνει προστασία και ασυλία από το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο. Η αναχώρηση από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Καράκας εξασφάλισε στον Νίκο Παππά τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα.

Αίσθηση προκαλεί, πάντως, ότι ο Νίκος Παππάς στο ταξίδι του στη Βενεζουέλα, όπως φανερώνουν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, συνοδευόταν συνεχώς από τον Κύπριο δικηγόρο έμπειρο στη διαχείριση offshore εταιριών, Αρτέμη Αρτεμίου, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα μας μπαινόβγαινε με άνεση στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ το όνομά του βρίσκεται στα περίφημα Panama Papers.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, στο ιδιωτικό αεροσκάφος του Λιβανέζου επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ επέβαιναν, μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο Κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου, ο τότε υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ησυχος και ο κυβερνητικός βουλευτής της Βενεζουέλας και στενός συνεργάτης του Νικολάς Μαδούρο Ερμάν Φερέρ, ο οποίος είναι σύζυγος της γενικής εισαγγελέως της Βενεζουέλας Λουίζα Ορτέγα Ντίας.

Πηγή: eleftherostypos.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέες φωτογραφίες από το «ταξιδάκι» Παππά- Αρτεμίου στην Καραϊβική με τους «κολλητούς» του Μαδούρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator