Ρίξτε την κυβέρνηση κύριε Σκουρλέτη!!!

0



Μόνο ως φάρσα μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του Πάνου Σκουρλέτη για τη ΔΕΗ. Να το παίζει «αντάρτης» ο πρώην υπουργός Ενέργειας ο οποίος, μαζί με όλον τον ΣΥΡΙΖΑ, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη διάλυση της σπουδαιότερης επιχείρησης της χώρας;

Πάει πολύ οι θύτες να εμφανίζονται ως θύματα και να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για το μέλλον της εταιρείας και την τύχη περί των 20 χιλιάδων εργαζόμενων. Δεν συμφωνεί ο Σκουρλέτης για την πώληση του 40% μονάδων της ΔΕΗ; Ε αφού διαφωνεί να παραιτηθεί, γιατί κάθεται στην καρέκλα του και γράφει άρθρα;

Θέλει να παραμείνει η ΔΕΗ στα χέρια του Δημοσίου; Μπράβο του, αλλά να μην ψηφίσει στη Βουλή και να βρει κι άλλους τρεις να ρίξει την κυβέρνηση. Τζάμπα μάγκες δεν χρειαζόμαστε, έχουμε πολλούς τέτοιους.

Άραγε τι έκανε ο Σκουρλέτης και η κυβέρνηση για να μη φτάσει η ΔΕΗ στην κατάσταση αυτή; Το «κίνημα δεν πληρώνω» που γιγαντώθηκε εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ευθύνεται τα μέγιστα για το γεγονός ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη της Επιχείρησης κοντεύουν να φτάσουν τα 3 δις ευρώ; Και παρά τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει ο κόσμος δεν πληρώνει, ακόμη κι αν έχει.

Τι έκανε ο Σκουρλέτης και η κυβέρνηση για τις υπέρογκες χρεώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ; Έχει ρίξει κανείς μια ματιά για να δει τι παίζεται με τους λογαριασμούς; Τα μισά από αυτά που πληρώνουμε είναι φόροι, τέλος υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ένα χαράτσι… Κοινής Ωφέλειας που το πληρώνουμε για να κάνει κοινωνική πολιτική το κράτος στα νησιά και να δίνει φθηνό ρεύμα κι εκεί.

Έκανε άραγε τίποτε ο Σκουρλέτης που «σκούζει» τώρα για τα δίκαια της ΔΕΗ, για να αντιμετωπίσει τους συνδικαλιστές που ζουν μια χαρά τεμπελιάζοντας; Οι διάφοροι Φωτόπουλοι που προσκολλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να συνεχίσει η Επιχείρηση να είναι υπό κρατικό έλεγχο για να διατηρούν τα προνόμιά τους. Να έχουν επιδόματα που κανείς άλλος δεν έχει, να κάνουν κουμάντο στο δ.σ. και να μπουκάρουν όποτε θέλουν, να εμποδίζουν τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας γιατί έτσι θα χάσουν την εξουσία τους.

Και τώρα, φτάσαμε στο έσχατο σημείο να είμαστε αναγκασμένοι να σκύβουμε το κεφάλι σους δανειστές που ζητούν πώληση όχι μόνο των παλαιών αλλά και των σύγχρονων μονάδων της ΔΕΗ. Και τον Σκουρλέτη να φωνάζει αντί να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέπτη. Τον ένα χρόνο και πλέον που έμεινε στο υπουργείο διέλυσε την επιχείρηση με τις δήθεν αριστερές εμμονές του, με τις εγκληματικές αποφάσεις του για τις δημοπρασίες ρεύματος και με μια ανηλεή αντιπαράθεση με τη διοίκηση της ΔΕΗ η οποία είναι διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι από τον Σκουρλέτη.

Και τι θα γίνει τώρα; Θα εμφανίζεται ο Σκουρλέτης… αριστερός απέναντι στην κυβέρνηση, μέχρι να υπογράψει κι αυτός πεσμένος στα τέσσερα ό,τι ζητήσουν οι δανειστές. Σιγά μην αφήσει την καρέκλα για να επιστρέψει στην παλαιότερη ζωή του… τίποτε.

Η ΔΕΗ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση για την καταστροφή που επέφερε η κυβέρνηση. Είναι μια μικρογραφία της διάλυσης της χώρας που δυστυχώς θα την πληρώσουν οι πολίτες.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρίξτε την κυβέρνηση κύριε Σκουρλέτη!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator