ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνδιάσκεψη της παράταξης του Τιμολέοντος Πιέτρη με παραγωγικούς φορείς

0


Το Σάββατο 8/4 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνδιάσκεψη μελών και φίλων της Ανεξάρτητης Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας.

Στην εκδήλωση παρουσίασαν τα θέματα που απασχολούν τους τομείς δραστηριοποίησής τους, ο πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου RapGroup Δημήτρης Ραψωματιώτης, ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κορίνθου Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο νομικός σύμβουλος Ανδρέας Βαγγόπουλος, ο ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας Φάνης Κανέλλος, οι εκπρόσωποι της ομώνυμης κατασκευαστικής εταιρίας Παναγιώτης και Μάριος Μούτσος, ο τουριστικός επιχειρηματίας Γιώργος Ιωσηφίδης, o κατασκευαστής και έμπορος επίπλων Χρήστος Γκότσης, η Αρχιτέκτων Δέσποινα Ντουραλή καθώς επίσης από τον χώρο της εστίασης και του αθλητικού ο Γιώργος Δασκαλόπουλος.

Ο Επικεφαλής Τιμολέων Πιέτρης πλαισιωμένος από τους Τομεάρχες Μπαφίτη Δημήτρη, Παπαηλίου Κωνσταντίνο, Φωτή Μαρία, Μαρίνη Άρη, Καραντάνη Μάριο, Σταύρου Νίκο, Γούναρη Λευτέρη, Μακέλη Νίκο και τον Συντονιστή του Αντιπολιτευτικού Έργου Πιέτρη Δημήτρη είχε έναν παραγωγικό και ουσιαστικό διάλογο με τους εκπροσώπους των επαγγελματικών τάξεων, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στα πάγια αιτήματά τους, για να γίνει ξανά ο Δήμος Κορινθίων κέντρο τουρισμού και επιχειρηματικότητας, με νέες θέσεις εργασίας και ενός αναβαθμισμένου επιπέδου ποιότητας ζωής για τους δημότες και τους επισκέπτες.

Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συνδιάσκεψη της παράταξης του Τιμολέοντος Πιέτρη με παραγωγικούς φορείς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator