Τα «ορφανά» του Άκη στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ξαναδούν τον «πατέρα» τους

0



Η είδηση της χθεσινής ημέρας δεν ήταν οι ψευτομαγκιές του Τσίπρα για εσωτερική κατανάλωση. Ήταν η απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, όποτε κι αν γίνει αυτή κι αν βρεθούν τα 200 χιλιάρικα που λέει η οικογένεια ότι δεν έχει.

Και ήταν η είδηση της ημέρας για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος είναι γιατί ο Τσοχατζόπουλος συνελήφθη και πήγε φυλακή την περίοδο διακυβέρνησης από τον Σαμαρά, δηλαδή από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το 2012 η σύλληψη, το 2013 η φυλάκιση. Απελευθερώνεται από μια κυβέρνηση της Αριστεράς η οποία δίνει... μάχες κατά της διαπλοκής, κατά του παλαιού συστήματος, των μιζών κ.λπ. Και αυτό δεν το λέμε γιατί διαφωνούμε με την αποφυλάκισή του. Έπρεπε να βγει καθώς η Δημοκρατία δεν εκδικείται και τα προβλήματα υγείας του πρώην υπουργού είναι υπαρκτά. Άλλωστε, ένας γεράκος πάνω από 75 ετών είναι, κατεξευτελισμένος και χωρίς να έχει τη δυνατότητα να κάνει κι άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Εδώ ο Παρασκευόπουλος βγάζει εγκληματίες από τη φυλακή και αυτοί σκοτώνουν και δεν θα έβγαζαν τον Άκη; Απλά σημειώνουμε ότι η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε θετικά επί... ΣΥΡΙΖΑ κι όταν τα «ορφανά» του πρώην υπουργού έχουν βρει στέγη στο κόμμα του κ. Τσίπρα.

Ο δεύτερος λόγος είναι η υποκρισία όλου του πολιτικού συστήματος. Ο Άκης πλήρωσε για τα εγκλήματα όλων όσοι έφαγαν, κι έφαγαν, κι έφαγαν. Τόσα σκάνδαλα, τόσες μίζες, τέτοια απίστευτη πολιτική διαφθορά στη Μεταπολίτευση και ο μόνος που την πλήρωσε ήταν ο Τσοχατζόπουλος. Δικαίως την πλήρωσε αλλά μήπως ήταν αυτός το μεγάλο κορόιδο και κάποιοι έχουν κρυφτεί πίσω από την πλάτη του; Εντάξει, αυτός ήταν ανόητος, είχε μια γυναίκα σπάταλη που ουσιαστικά αυτή τον έβαλε στη φυλακή. Αλλά που είναι όλοι οι υπόλοιποι; Τόσοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ εμπλέκονται σε υπόθεση με μίζες; Θα μάθουμε ποτέ γιατί κανείς δεν έχει πληρώσει και ούτε θα πληρώσει; Διότι και η υπόθεση Γιάννου είναι στάχτη στα μάτια που ρίχνει η κυβέρνηση. Θα μάθουμε ποτέ άραγε για το ταξίδι του Παππά στη Βενεζουέλα; Διότι εμείς μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω υπουργός έχει πάθει αυτό που έπαθε ο ληστής στη ντουλάπα διότι πληροφορήθηκε ότι τον ψάχνουν αγρίως πολλά κέντρα και παράκεντρα που του την έχουν στημένη.

Θα μάθουμε ποτέ για τα μαύρα ταμεία των κομμάτων, και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως του ΚΚΕ με τα κουπόνια που πουλάει;

Όχι, δεν θα μάθουμε ποτέ και δεν ελπίζουμε σε κάθαρση. Δεν περιμένουμε κάποια επιχείρηση «καθαρά χέρια». Άλλωστε, με νόμους όπως αυτός περί ευθύνης υπουργών ή η παραγραφή όταν περνούν δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι τι καλύτερο να περιμένουμε;

Ο τρίτος λόγος είναι ουτοπικός. Θα θέλαμε να μπορούσαμε να δούμε τον Τσοχατζόπουλο τώρα που βγαίνει από τη φυλακή να βγαίνει και να αποκαλύπτει τα πάντα. Να δίνει συνεντεύξεις, να γράφει βιβλία και να λέει: «Ναι κύριοι, κι εγώ τα πήρα αλλά τα πήραν και πολλοί άλλοι». Αλλά και να αποκαλύπτει πώς λειτούργησε το σύστημα από τη μεταπολίτευση και μετά. Πώς χρεοκόπησε μια ολόκληρη χώρα με τα όσα συνέβησαν με τα εξοπλιστικά, τους εμπόρους όπλων, τους δήθεν πατριώτες που ζητούν συνεχώς αγορές όπλων ή αναβαθμίσεις.

Θα προσέφερε τις καλύτερες υπηρεσίες και θα εξιλεωνόταν αν είχε το θάρρος να βγει και να μιλήσει. Αλλά δεν το έχει...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα «ορφανά» του Άκη στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ξαναδούν τον «πατέρα» τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator