ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Έχουμε δίκιο και θα το επιβάλουμε

0Μετά τον πολύμηνο αγώνα που έχουμε δώσει, ήρθε η πρώτη απόφαση κρατικού φορέα που μας δικαιώνει. Στις 19 Απριλίου εκδόθηκε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων αριθμ. 2/23-1-2017.

Η απόφαση αυτή, επιβεβαιώνει ότι δημοτική αρχή παράτυπα δεν εφαρμόζει τις τροπολογίες, που ορίζουν την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων μας όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει. Έχει προσωπική ευθύνη ο δήμαρχος, όμως οι ευθύνες επιμερίζονται και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ατομικά, οι οποίοι ψήφισαν ενάντια στην παράταση των συμβάσεων μας.

Έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και για την δεύτερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 23/3/2017 η οποία είναι σίγουρο ότι θα μας δικαιώσει, γιατί πρόκειται για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη, μέσω των κρατικών μηχανισμών να επιβάλει στην Δημοτική Αρχή να ανανέωση τις συμβάσεις μας.

Αυτή η θετική εξέλιξη, μας κάνει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα μας για δουλειά.

Καλούμε, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 25 Απριλίου στις 10,30 π.μ. έξω από το δημαρχείο Κορίνθου. Θα ζητήσουμε να έχουμε συνάντηση με το δήμαρχο, για να αποφασίσει την ανανέωση των συμβάσεων μας.

Καλούμε, φορείς του μαζικού κινήματος και συνδικάτα εργαζομένων να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση μας.
Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Έχουμε δίκιο και θα το επιβάλουμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator