ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0



Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων σε συνεργασία με την Ένωση κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ''Μαζί για το Παιδί'', διοργανώνει δράση με σκοπό να παρέχει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια (Εσπαντρίγιες) σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.

Η δράση αποτελεί δωρεά της εταιρείας παπουτσιών TOM'S.

Καλούνται οι δικαιούχοι του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) με παιδιά ηλικίας έως 17 ετών οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στη δράση, να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Αδειμάντου 22, 2ος όροφος- τηλέφωνο επικοινωνίας 27413.62112-4).

Για την δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μας προσκομίσουν την Αίτηση και το Αποδεικτικό Έγκρισης στο Πρόγραμμα ΚΕΑ, και να δηλώσουν το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η προηγούμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος κρίνεται απολύτως απαραίτητη για τη συμμετοχή στη δράση.

Η προσφορά των παπουτσιών αφορά μόνο τα ανήλικα μέλη του νοικοκυριού, δηλαδή τα παιδιά και όχι τους ενήλικες.

Η Διανομή των παπουτσιών θα γίνει σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα για την οποία θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι της προσφοράς από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας τηλεφωνικώς ή με γραπτό μήνυμα.
Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator