Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας "Η Πίνδος" παρουσίασε το καλύτερο έθιμο της Ηπείρου "Το Καγκελάρι"

0


Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας, ¨Η Πίνδος¨, παρουσίασε … το καλύτερο έθιμο της Ηπείρου, "Το Καγκελάρι".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Χρυσοστόμου Σμύρνης, στον Συνοικισμό Κορίνθου και συμμετείχαν: το Β΄ Γυμνάσιο Άρτας, οι "Μερακλήδες" Περιφέρειας Άρτας, οι Σύλλογοι Αμμότοπου Άρτας, Πλατανούσας Ιωαννίνων κ.α.

Απλοί πολίτες και επίσημοι φορείς του τόπου ενημερώθηκαν για το έθιμο, άκουσαν τραγούδια, παρακολούθησαν θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές και χορούς από τα χορευτικά των συλλόγων.

Η εκδήλωση έκλεισε με το "Καγκελάρι", στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, σύμφωνα με το έθιμο.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας "Η Πίνδος" παρουσίασε το καλύτερο έθιμο της Ηπείρου "Το Καγκελάρι""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator