Πανάξια ο Πέλοπας στο «θρόνο» του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου !!!

0



Το προηγούμενο Σάββατο ο τίτλος που είχαμε επιλέξει ,σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της 28ης Αγωνιστικής , του τοπικού πρωταθλήματος Κορινθίας,ήταν «Εκεί στην Κόρινθο…πρωταθλητής ο Πέλοπας; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ! »

Σήμερα ,«εκεί στην Κόρινθο»…οι παίκτες του Πέλοπα Κιάτου έδειξαν χαρακτήρα πρωταθλητή και από το επόμενο Σάββατο ,εκτός δραματικού απροόπτου,θα κάθονται και επίσημα στον «θρόνο» του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου !

Στο κατ“ευφημισμόν όπως αποδείχθηκε ντέρμπι ,του Συνοικισμού της Κορίνθου,οι «ερυθρόλευκοι» του Κιάτου επικράτησαν με 1 -0 του γηπεδούχου ΠΑΣ Κόρινθος. Το γκολ που έκρινε την τύχη του ματς πέτυχε ο Μάκης Μυργιώτης στο 51′ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι .

Για να είμαστε ρεαλιστές,με βάση την εικόνα του αγώνα ,το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο – Βεβαίως το «ντέρμπι» δεν δρέπει δάφνες ποιότητας..όμως η αγωνιστική ανωτερότητα του Πέλοπα ήταν εμφανής.

Προφανώς η ιστορική ομάδα του Κιάτου κατακτά πανάξια το τοπικό πρωτάθλημα της Κορινθίας και δικαιούται να πανηγυρίζει, αλλά και να κάνει όνειρα για κάτι ακόμα πιο υψηλό…στη Φούτμπολ Λιγκ 2 !

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν,στους παίκτες του Πέλοπα που απέδειξαν ότι τα… απίδια και ο σάκος μετριούνται στο χορτάρι !!

Μπράβο και στη διοίκηση ,αλλά και στους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας ,που «Εκεί στην Κόρινθο» έστησαν την δική τους κερκίδα…υποδηλώνοντας ότι « εδώ είναι Κιάτο δεν είναι παίξε γέλασε…» !

Βεβαίως,η σημαντική νίκη του Πέλοπα ενδεχομένως να λειτουργήσει ως καταλύτης για αυτοκριτική και στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι των παραγόντων της Κορίνθου,που δυστυχώς είναι και «παίξε και γέλασε..» - Αν φυσικά αντιληφθούν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για «βοναπαρτικές συμπεριφορές» και μεγαλοστομίες…

Όταν όμως δεν έχεις κλωτσήσει ποτέ το τόπι…πως μπορείς να καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρο, πάνω απ’ όλα, είναι ένα παιχνίδι.;

29η Αγωνιστική

ΠΑΣ Κόρινθος 0 : 1 Πέλοπας Κιάτου

Θύελλα Πετρίου 3 : 1 Ηρακλής Λεχαίου

Ελλάς Βέλου 1 : 1 ΣΦΛ Ολυμπιακός

Τενεάτης Αθικίων 1 : 0 Πανκαμαριακός

Ηρακλής Ξυλοκάστρου 3 : 3 Ολυμπιακός Άσσου

Ισθμιακός 2 : 6 Κόρινθος ’06

Πανσολυγειακός 1 : 1 Παννεμεατικός

Αστέρας Δερβενίου 6 : 2 Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανάξια ο Πέλοπας στο «θρόνο» του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator