Κάντε καμιά εκδηλωσούλα ακόμα και αφήστε τα σκουπίδια να καίγονται στην Καραθώνα και τους καπνούς να πνίγουν το Ναύπλιο... - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ούτε προφήτης να ήμουνα, μόλις προχθές έγραφα: «Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν»... Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Δήμο Ναυπλιέων... και σήμερα ήταν τέτοια η φωτιά στο σκουπιδότοπο της Καραθώνας που οι καπνοί έπνιξαν το Ναύπλιο.

Το ότι τα γράφω εδώ και πέντε χρόνια, για τα σκουπίδια στην Καραθώνα, το ότι έχω φτάσει μέχρι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το ότι έχω στείλει επιστολές σε όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες, το ότι έχω κάνει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα σε προηγούμενη φωτιά, δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, δεν ίδρωσε κανενός το αυτί.

Έτσι, τα σκουπίδια συνεχίζουν να καίγονται, το περιβάλλον να καταστρέφεται και η μαγευτική Καραθώνα να μετατρέπεται σε χαβούζα.

Τα τρία Κρουαζιερόπλοια που ήρθαν σήμερα να θαυμάσουν τον ξακουστό μας τόπο, απόλαυσαν και το σύγχρονο πολιτισμό μας, των νεοβάρβαρων άξεστων και ανίκανων να προστατεύσουν το περιβάλλον και την ίδια τους τη ζωή.


Και αν βέβαια η ευθύνη και η αδυναμία να βρει λύση βαραίνει τη Δημαρχία Κωστούρου, οι κάτοικοι συνδημότες έχουν την ευθύνη της επιλογής και της ανοχής στον τρόπο διακυβέρνησης και τις προτιμήσεις σε ασήμαντα θέματα και όχι στα σημαντικά και πολύτιμα της ζωής τους.

Όταν δεν υπάρχει αντίδραση, όχι μόνο για τις προτεραιότητες της εξουσίας Κωστούρου, αλλά και για τις μεθοδεύσεις στην ενημέρωση των πολιτών, μη μου πείτε ότι τυχαία τα κύρια φερέφωνα Αργολικές Ειδήσεις και Παραπολιτικά δεν είδαν και δεν πήραν χαμπάρι τη φωτιά, ούτε κάποιος από το Δήμο να μας πει τι έγινε, τότε είμαστε άξιοι των επιλογών μας και επομένως της μοίρας μας...

Λένε ότι στη ζωή παίρνεις ότι αξίζεις... Μπορεί να είναι σωστό...

Ούτως η άλλως συνηθίσαμε στη βρώμα.

Prefadoros



Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάντε καμιά εκδηλωσούλα ακόμα και αφήστε τα σκουπίδια να καίγονται στην Καραθώνα και τους καπνούς να πνίγουν το Ναύπλιο... - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator