Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, μια μέρα πολιτισμού για το Ναύπλιο... Θλιβεροί "πρωταγωνιστές" οι πρωταγωνιστές...

0Κρουαζιερόπλοια πάνε κι έρχονται, μεθαύριο θα έρθουνε τα κότερα, εγκαίνια του μεγαλοπρεπούς ναού του νεόφερτου στα μέρη μας Αγίου, Πρωτομαγιά θα γιορτάσουμε στα χωριά μας με χαρές και με τραγούδια, τα μαγαζιά θα κονομήσουνε, τι άλλο θέλετε εσείς οι μίζεροι συμπολίτες;

Τώρα, αν την ίδια ώρα υποβαθμίζουμε το περιβάλλον (μια ακόμη φωτιά στο σκουπιδότοπο της Καραθώνας), περιφρονούμε τους θεσμούς (έλλειψη απαρτίας στο Δημοτικό Συμβούλιο) και αλληλοεξοντωνόμαστε και ξεφτιλιζόμαστε για μια πουτάνα καρέκλα στο ποδόσφαιρο, δε βαριέστε, άνευ σημασίας ζητήματα.

Ενώ θα περίμενε κανείς, μετά τη φωτιά και τον καπνό που έπνιξε το Ναύπλιο, την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν τρία Κρουαζιερόπλοια και οι επισκέπτες εγκατέλειπαν άρον άρον το Παλαμήδι, ότι η Δημοτική αρχή θα ενημέρωνε τουλάχιστον για το γεγονός στο Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων φρόντισε να απέχει ή προτίμησε να παραβρεθεί στις εκλογές της ΕΠΣΑ.

Ο Δήμαρχος πήγε στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ στην Τρίπολη για το αν θα υπογραφεί η διαχείριση μέσω της ΣΔΙΤ της Περιφέρειας, άραγε με ποιες θέσεις; Τις δικές του προφανώς, γιατί εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει συζήτηση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, δείγμα του πως αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία ο Δημήτρης Κωστούρος.

Και καλά ο Δήμαρχος ήταν στην Τρίπολη, ο αρμόδιος και υπεύθυνος για τα σκουπίδια Αντιδήμαρχος, ο κύριος Γαβρήλος, δεν μπορούσε να πάει να ενημερώσει τους συναδέλφους του για τη φωτιά...

Σιγά καλέ που θα άφηνε τις εκλογές της ΕΠΣΑ για το Δημοτικό Συμβούλιο, είστε σοβαροί...

Άλλωστε οι εκλογές της ΕΠΣΑ είχαν απ' όλα, κόσμο να δεις, εντάσεις, κατηγορίες, δικηγόρους, μέχρι και από τη Θεσσαλονίκη, μπράβους, κυρίες, ψηφοφόρους από άλλους Νομούς, ένα μπάχαλο δείγμα του υψηλού επιπέδου της κοινωνίας μας.

Αναρωτιέται κάποιος που παρακολούθησε αυτή την αθλιότητα, "γιατί τόση πρεμούρα να υπηρετήσει κανείς ανιδιοτελώς τα ποδοσφαιρικά πράγματα του Νομού μας;"

Ελάτε που δεν καταλαβαίνετε γιατί τους πήρε όλους αυτούς ο πόνος για το έρημο το ποδόσφαιρο...

Αυτά αγαπητοί κομπάρσοι συμπολίτες, όταν ψηφίζουμε τους πρωταγωνιστές, να προσέχουμε λίγο...

Και επειδή ο Δήμος Ναυπλιέων κατάντησε Καλλιτεχνικό Γραφείο παντός είδους Εκδηλώσεων, από θεσμικό όργανο υπηρέτης των δημοτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τη Δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία της κοινωνίας μας, καλείται έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για σήμερα, αφού δεν έγινε το χθεσινό, για να ψηφιστούν οι δαπάνες των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται άμεσα.

Τα άλλα θέματα αναβάλλονται, οι εκδηλώσεις προηγούνται και είμαι περίεργος να δω πόσοι από αυτούς που έλειπαν από το χθεσινό Συμβούλιο θα πάνε τρέχοντας σήμερα...

Φήμες ότι ο Λάκης ο Μπαρού ήταν έξαλλος που δεν ψηφίστηκαν χθες οι εκδηλώσεις και επέβαλλε το σημερινό Συμβούλιο, αναμένεται να διαψευστούν...

Η πρόσκληση της σημερινής συνεδρίασης που δικαιώνει το χαρακτηρισμό μου για το Δήμο Ναυπλιέων.

Prefadoros

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Γαβρήλος, συνομιλεί σε παρακείμενο της ΕΠΣΑ καφέ αντί να βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο... Στο οποίο θα πάει σήμερα:


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Γαβρήλος παρακολουθούσε εκ του μακρόθεν τη φωτιά στο σκουπιδότοπο, από τη θέση του οδηγού του γκρι αγροτικού του Δήμου...

Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, μια μέρα πολιτισμού για το Ναύπλιο... Θλιβεροί "πρωταγωνιστές" οι πρωταγωνιστές..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator