Ο Μανιός χρησιμοποιεί τον Παπανδρέου για να ηρωοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ! «Το 2009 το ‘’λεφτά υπάρχουν’’ δεν ήταν ψεύτικο»

0


Χωρίς να παραβλέπει την ουσία των μέτρων που επιβάλουν οι δανειστές για να κλείσει η συμφωνία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός παραδέχεται πως «τα μέτρα δεν θα είναι ρόδινα» και ταυτόχρονα στέλνει και μήνυμα στους διαφωνούντες.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Νorth98 ο Νίκος Μανιός σημειώνει: «Τα μέτρα προφανώς δεν θα είναι ρόδινα που μας επιβάλουν θα θίξουν αρκετές ομάδες της ελληνικής κοινωνίας, θα μου πει κάποιος γιατί τα ψηφίζουμε και τα αποδεχόμαστε. Γιατί μπήκαν δύο, τρείς προϋποθέσεις: Όλα αυτά θα ισχύσουν εφόσον μπει στο τραπέζι τώρα όχι πριν τις γερμανικές εκλογές το ζήτημα του χρέους. Όλα τα μέτρα και αντίμετρα, αν δεν υπάρξει στο 2017 μέσα συμφωνία για το χρέος δεν ισχύουν ούτε τα μέτρα ούτε και τα αντίμετρα. Και μετά φτου και από την αρχή».

«Το 2009 η ρήση του Γιώργου Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν» δεν ήταν ψεύτικη. Είχε ήδη συμφωνηθεί ένα δάνειο 40 δις από την προηγούμενη κυβέρνηση χαμηλότοκο, για κάποιο λόγο δεν το πήρανε μας φτάσανε το 2015. Σύμφωνα με ομολογία που είναι γραμμένη στα πρακτικά της βουλής ο κ. Σταϊκούρας, που είναι πολύ σοβαρός πολιτικός, είπε μετά το Φλεβάρη η κυβέρνηση δεν θα είχε να πληρώσει μισθούς δημοσίων υπαλλήλων. Παραλάβαμε μια χρεοκοπημένη χώρα και την έχουμε στήσει στα πόδια της».

Για τις περικοπές των συντάξεων είπε: «Όχι οι περικοπές των συντάξεων δεν είναι προσφορά. Οι περικοπές των συντάξεων είναι αναγκαστικό μέτρο για να επιβιώσουμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία των μνημονίων παίρνουμε λογιστικά ίδιου μεγέθους δημοσιονομικό αντίμετρα που θα βοηθήσει την οικονομία».

Αναφερόμενος στην αντίδραση μελών της «ομάδας των 53″ ο κ. Μανιός επεσήμανε: «Υπάρχει μια αντιφατική στάση. Δεν μπορεί εγώ ως Νίκος Μανιός μέλος της Κ.Ε. αν με πείσουν ότι έχουν δίκιο να καταψηφίσω την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση και μετά από μια εβδομάδα για να μην έχω εκλογές να πάω στη βουλή και να ψηφίσω. Αυτό είναι μια αντίφαση τουλάχιστον για τα 34 μέλη της Κ.Ε που είναι και βουλευτές. Για μένα δεν υπάρχει δίλλημα».
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μανιός χρησιμοποιεί τον Παπανδρέου για να ηρωοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ! «Το 2009 το ‘’λεφτά υπάρχουν’’ δεν ήταν ψεύτικο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator