Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Η γυναικολόγος από το Κιάτο που πήρε παράσημο στη Γαλλία !!!

0




-Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που μπορεί.

Την Τρίτη στο Παρίσι, η Γαλλική Δημοκρατία, με απόφαση του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Francois Holland, παρασημοφόρησε με το μετάλλιο του Ιππότη, του Εθνικού Τάγματος της Αξίας, τη γυναικολόγο απο το Κιάτο Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, για να υπογραμμίσει τις σημαντικές αξίες της προσωπικής και επαγγελματική της διαδρομής.

-Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι…. χάρη στην έντονη κινητοποίησή της προς τη κοινωνία, τα Κράτη και τους Θεσμούς της Ευρωπαικής Ένωσης, η παθολογία, την οποία αποτελεί η ενδομητρίωση, γράφτηκε στην πολιτική Ευρωπαική ατζέντα.

Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου είναι κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κιάτου Νίκου Ζαχαρόπουλου.
Σε εκστρατεία για την ενδομητρίωση η Ζουλί Γκαγιέ, η Ιμανί και Ελληνίδα γυναικολόγος

Η ηθοποιός αλλά και ερωμένη του Γάλλου προέδρου Ζουλί, η αφροαμερικανή τραγουδίστρια και η επιστήμονας Χρυσούλα Ζαχαροπούλου θέλουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για την πάθηση αυτή που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες

Τρεις γυναίκες, η μία διακεκριμένη Ελληνίδα γυναικολόγος, η άλλη η Ζουλί και η τρίτη διάσημη Αφροαμερικανή τραγουδίστρια, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά της ενδομητρίωσης, του ύπουλου εχθρού της γυναικείας γονιμότητας.

Η Ελληνίδα γυναικολόγος - χειρουργός Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, που σπούδασε στην Ιταλία και τώρα ζει στο Παρίσι, η αφροαμερικανή τραγουδίστρια Ιμανί και η ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, πάνω απ' όλα όμως ερωμένη του Γάλλου προέδρου Ζουλί Γκαγιέ, ποζάρουν στο φακό και προαναγγέλλουν από τις σελίδες του περιοδικού την μεγάλη εκστρατεία που εγκαινιάζουν στις 8 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας , για την ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας για την ενδομητρίωση, το πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες.

Οι τρεις γυναίκες φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ποικίλης ύλης "Elle" που κυκλοφορεί σήμερα και όπως εξηγούν σε συνέντευξή τους, στόχος της εκστρατείας τους είναι να αφυπνίσουν την διεθνή κοινότητα για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί το 10% με 20% των γυναικών παγκοσμίως.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί το πιο συχνό σύμπτωμα της ενδομητρίωσης είναι οι έντονοι πόνοι και κράμπες στην κοιλιά λίγο πριν από την περίοδο και κατά τη διάρκειά της (δυσμηνόρροια). Άλλες ενδείξεις μπορεί να είναι ο πόνος χαμηλά στην κοιλιά και πίσω στη λεκάνη ακόμη και σε καθημερινή βάση, ο πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, η μεγάλη απώλεια αίματος κατά την περίοδο, που συνήθως διαρκεί για επτά ή περισσότερες ημέρες, ο μικρός κύκλος (25 ημέρες ή λιγότερο), οι γαστρεντερικές ενοχλήσεις (διάρροια, δυσκοιλιότητα, μετεωρισμός), η επώδυνη και συχνή ούρηση, ακόμη και το αίσθημα κόπωσης.
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Η γυναικολόγος από το Κιάτο που πήρε παράσημο στη Γαλλία !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator