Ανερυθρίαστοι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Κάνουν Εξεταστική για Υγεία από 1997-2014- «Ξεπλένουν» τη διακυβέρνησή τους

0



Μια πρόταση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση κάνουν οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ προτείνοντας τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διενέργεια έρευνας «για τη διαφθορά και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος στον χώρο της υγείας» κατά τη χρονική περίοδο μεταξύ του 1997 και του 2014, δηλαδή πριν γίνουν κυβέρνηση!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, στον χώρο της υγείας, σημειώθηκαν δεκάδες περιπτώσεις σκανδάλων που προξένησαν όχι μόνο οικονομικές ζημιές μεγάλου μεγέθους, αλλά υπονόμευσαν την ίδια την έννοια της δημόσιας υγείας και του κράτους πρόνοιας. Ενδεικτικά, αναφέρουν τις περιπτώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, «για το οποίο τα δικαστήρια έχουν ήδη απονείμει βαριές κατηγορίες για στελέχη του που αφορούν την επίμαχη περίοδο, την εκτόξευση της δημόσιας δαπάνης για φάρμακα και για τα λειτουργικά έξοδα των μονάδων υγείας, όπου υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για συναλλαγές με μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες του κλάδου, αλλά και την περίπτωση της ιδιωτικοποίησης του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”».

«Υλοποιώντας τη δέσμευση του για τη διαλεύκανση όλων των σκοτεινών υποθέσεων που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία και υπονόμευσαν διαχρονικά το δημόσιο συμφέρον, ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει σθεναρά την απονομή δικαιοσύνης και την αποκατάσταση της διαφάνειας», καταλήγει η ανακοίνωση, προκαλώντας απορίες γιατί η… ατρόμητη και περήφανη αριστερή κυβέρνηση βγάζει τον εαυτό της έξω από την περίοδο προς εξέταση για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανερυθρίαστοι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Κάνουν Εξεταστική για Υγεία από 1997-2014- «Ξεπλένουν» τη διακυβέρνησή τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator