Όσο τον χτυπάει τόσο τον δικαιώνει

0



Πρόκειται για γελοία ανθρωπάκια που δεν ορρωδούν προ ουδενός. Μπορούν να κάνουν τη χώρα... Αμέρικαν μπαρ αρκεί μόνο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να μη δει ότι υπογράφουν στα τέσσερα ένα ακόμη μνημόνιο.

Τι σκαρφίστηκαν τώρα. Ξέθαψαν δικογραφίες κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Γιάννη Στουρνάρα και τις έστειλαν στη Βουλή. Συγκεκριμένα, ο Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τρεις δικογραφίες, μετά την προχθεσινή αποστολή της δικογραφίας για την υπόθεση του «Ντυνάν» με την οποία εξετάζεται η διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην υπουργών Άδωνι Γεωργιάδη, Κ. Χατζηδάκη, Παν. Μηταράκη, Α. Λυκουρέντζου και Μ. Βορίδη.

Οι τρεις δικογραφίες αφορούν τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλο... έτσι για ξεκάρφωμα.

Τι θυμήθηκαν για τον Σαμαρά; Ένα ηχητικό απόσπασμα 5 λεπτών στο οποίο ο Α. Σαμαράς φέρεται να λέει σε δικαστικό... λειτουργό «Πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ…». Η εν λόγω προτροπή φέρεται να αφορούσε κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής, λίγο πριν την απολογία τους.

Η δεύτερη δικογραφία στρέφεται κατά του Γιάννη Στουρνάρα και αφορά μήνυση εταιρείας πετρελαιοειδών εναντίον του, ως υπουργού Οικονομικών την περίοδο 2013 - 14, κατά του πρώην γενικού γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, του Ιωάννη Κωστόπουλου, πρώην διευθύνοντα συμβούλου των ΕΛΠΕ και κατά του Βαρδή Βαρδινογιάννη, επικεφαλής της Motor Oil.

Στη μήνυση γίνεται λόγος για μεγάλη ζημία στο Δημόσιο από τροπολογία που κατέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η διαγραφή βεβαιωμένων προστίμων και εισπρακτέων φορολογικών εσόδων που είχαν επιβληθεί στην Motor Oil.

Πρόκειται περί αδίστακτων. Θα χρησιμοποιήσουν ό,τι μπορούν να ξεθάψουν προκειμένου να μην... κλαίνε όταν θυμούνται τι έκανε η χώρα με την κυβέρνηση Σαμαρά και που βρίσκεται τώρα. Είναι ντροπή να επιχειρούν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή και να ανασύρουν υποθέσεις οι οποίες έχουν ήδη κριθεί. Τι άλλο θα κάνουν άραγε; Να βάλουν στη φυλακή τον Σαμαρά;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όσο τον χτυπάει τόσο τον δικαιώνει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator