ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ομιλία φιλοσοφικού περιεχομένου από τον Ιατρό, Ογκολόγο, Λοιμωξιολόγο και Καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιώργο Σαμώνη

0



«Το Μελανό στην Ιατρική, την Τέχνη, την Ιστορία και τη Ζωή»

Ομιλία φιλοσοφικού περιεχομένου από τον Ιατρό, Ογκολόγο, Λοιμωξιολόγο και Καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιώργο Σαμώνη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 19.30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.

Τη βραδιά θα επενδύσει μουσικά το Kaloy's Quintet.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα 93 χρόνια από την γέννηση του Νικόλαου Καλογερόπουλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μετά την προμήθεια των ειδικών δελτίων εισόδου που διατίθενται καθημερινά από το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, Αράτου 74.

Πληροφορίες καθημερινά στο 2741022385.

Βιογραφικά Στοιχεία

Γιώργου Σαμώνη Ιατρού

Μάρτιος 2017

Ο Γιώργος Σαμώνης είναι Oγκολόγος και Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (ΠΚ). Έλαβε Πτυχίο και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Εκπαιδεύτηκε στο M.D. Anderson Cancer Center στο Houston USA. Στο ΠΚ, υπηρέτησε ως Διευθυντής Αιματολογικής και Παθολογικής Κλινικής. Ερευνητικά έχει αποδώσει 300 άρθρα που διαθέτουν 10.000 βιβλιογραφικές αναφορές. Είναι μέλος συντακτικής επιτροπής και κριτής άρθρων εγκρίτων επιστημονικών περιοδικών. Έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά Επιστημονικά Ιδρύματα, Εθνικά και Διεθνή Συνέδρια. Είναι μέλος εταιρειών, όπως η American Society of Clinical Oncology και η American Society for Microbiology και χρημάτισε πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Μυκητολογίας. Εξωϊατρικά ενδιαφέρεται για την Κοινωνική Ανθρωπολογία, την Ιστορία και την Τέχνη.
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ομιλία φιλοσοφικού περιεχομένου από τον Ιατρό, Ογκολόγο, Λοιμωξιολόγο και Καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιώργο Σαμώνη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator