«Αν εγώ είμαι κωλοτούμπας, εσείς είστε η Νάντια Κομανέτσι με μούσια»: Ο συλλεκτικός καυγάς Μαριά-Άδωνι στην Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

0



Την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος» ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής, καθηγητής Νότης Μαριάς, σε δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο, μετά την κατάθεση, χθες, της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης του κόμματος στο ανώτατο δικαστήριο.

Φυσικά η κίνησή του δημιουργεί αντιδράσεις για το γεγονός ότι πλήθος πολιτικών προχωρά στην ίδρυση κόμματος ή φορέα, αλλά επίσης για το γεγονός ότι ο ίδιος, έχει περάσει από αρκετά κόμματα στο παρελθόν.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον επικό καυγά του με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Βουλή το 2012 όταν η συζήτηση στράφηκε στο πολιτικό του παρελθόν;

Τότε, ο Νότης Μαριάς ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε χαρακτηρίσει «κωλοτούμπα» τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε άμεσα με χιούμορ πως είναι πολύ περίεργο να ακούει κάτι τέτοιο από κάποιον που ήταν στα νιάτα του στο ΚΚΕ (μ-λ), στην συνέχεια υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, μετά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά βουλευτής στους ΑΝΕΛ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αν εγώ είμαι κωλοτούμπας, εσείς είστε η Νάντια Κομανέτσι με μούσια»: Ο συλλεκτικός καυγάς Μαριά-Άδωνι στην Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator